Meny Stäng

Etikett: iPhone

Köp, köp, köp…

Tänkte dra en resumé av min vecka på iTunes och summera de inköp jag gjort. Till att börja med ”Tweetbot for OSX” som är en fenomenal app för att hantera Twitter. Jag köpte iPhone– och iPad– versionerna för en vecka sen kanske och nu köpte jag OSX-appen för 149 kr. Jag har aldrig köpt en så dyr app men det var helt klart värt det för den är så jävla bra. Det bästa är att den synkar var man är i feeden via molnet så om du lämnar feeden på iPhonen så hamnar du på samma ställe där du slutade när jag kollar senare på ex. min iMac, så jävla smidigt!

Veckans appar: Tweetbot och Jamaicanize

Sedan köpte jag en intressant app som heter ”Jamaicanize – Jamaican Patois Translator” (15 kr). Den översätter mellan engelska och patos (jamaicansk engelska). Inte för att jag behöver det särskilt ofta och har inga nära planer på att åka till Jamaica, men det kan vara kul ibland och jag har bestämt att någon gång i livet ska jag åka till Jamaica och då är det ju super att man kan kommunicera med lokalbefolkningen på deras egen ”dialekt”, super!

Ett annat köp jag gjorde var Tribal Seeds självbetitlade album innehållandes en av världens bästa låtar ”Dark Angel” (99 kr), lyssna på den, den är grym. Introt är så jävla mäktigt att ögonen tåras.

Äntligen har jag fått min iPhone 5!

Från att vara bland de första i Sverige att få en iPhone 5 så är jag väl nu nästan sist, men nu har jag den äntligen i min hand.

Så jävla glad blev jag när jag fick min iPhone 5

En splitter ny glänsande vit iPhone 5, eller som jag kallar den; ”The jPhone”.

Jag bytte till 3

Jag har aldrig riktigt gillat 3, vet inte varför, det är bara en känsla. Men efter samtalet med Frank i kundtjänst, som var jättetrevlig, ändrades min syn på 3.

Jag bytte till 3

Nu väntar jag bara på att få min iPhone 5 hemskickad och att mitt gamla nummer flyttas över samtidigt. Ingen behöver oroa sig över nytt nummer för jag kommer ha kvar mitt gamla. Har du det inte, men vill ha det, kan du skriva en kommentar så mailar jag det till dig.

Nu hoppas jag verkligen att 3 levererar allt de lovar. Håll tummarna!

Min iMac i min iPhone

Jag vill bara dela med mig av en jävligt häftig bild jag tagit.

Det är min iPhone med en spegling av min iMac i skärmen.

Min iMac i min iPhone

Visst är det en jävligt cool bild?

(Du vet väl att du kan klicka på bilderna för att se dem större? Nu vet du!)

WordPress för iPhone

Äntligen tror jag att jag fått Worpress för iPhone att fungera.
Nu finns det risk för att jag kommer blogga mycket på språng.

Endomondo – app som gör det roligare att träna

Jag har ägt en iPhone ett bra tag nu men har inte skrivit om en enda app jag använder. Nu är det dock dags och jag börjar med tränings-appen Endomondo.

Endomondo använder din mobils inbygda GPS för att logga träning allt från promenader till vindsurfing, men det är mycket mer än så. Det finns nämligen en hel community på webben där det går att sätta upp utmaningar vänner imellan och peppa varandra under träningsrundor genom att skicka meddelanden direkt.

Endomondo - en rolig träningsapp.

Appen kan också ge kontinuerlig information i röstform under träningen. Nu har jag bara testat den under en promenad men för varje kilometer fick jag information i örat om både distans och tid.

Väl hemma vid datorn loggade jag in på www.endomondo.com och fick en överblick på min runda på en karta. Där fanns även att läsa genomsnittshastighet med mera och en total sammanställning över min motion hittills.

Endomondo är helt gratis att använda och ladda ner.

Finns även till Android, Symbian och Windows Mobile.

Mobbeblogg

Lyckades precis ställa in WP för iPhone.
Nu kanske jag lyckas hålla bloggen vid liv trots min brist på att vara där jag ska.
Det var ingen som fattade det va? Skit samma, nu kör vi, full fart!

iGår micro-Sim, iDag iPhone

Så var den då här – The jPhone, min egen iPhone 4.

För inte alls länge sedan köpte jag en iMac och här om dagen beställde jag en iPhone 4, idag anlände den till Kalmar och till min hand.

Här kommer lite fotokonst, bara för att jag kan.

Skrivbordet är komplett.

Det matchar ju.

Min iPhone = The jPhone.

…jag vet att jag inte är först eller att min iPhone 4 inte är unik, men jag ska inte sticka under stol med att jag är lite stolt.

😉 – Nu känner jag mig lite mer som en riktig AD.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar