Meny Stäng

Etikett: iTunes

Köp, köp, köp…

Tänkte dra en resumé av min vecka på iTunes och summera de inköp jag gjort. Till att börja med ”Tweetbot for OSX” som är en fenomenal app för att hantera Twitter. Jag köpte iPhone– och iPad– versionerna för en vecka sen kanske och nu köpte jag OSX-appen för 149 kr. Jag har aldrig köpt en så dyr app men det var helt klart värt det för den är så jävla bra. Det bästa är att den synkar var man är i feeden via molnet så om du lämnar feeden på iPhonen så hamnar du på samma ställe där du slutade när jag kollar senare på ex. min iMac, så jävla smidigt!

Veckans appar: Tweetbot och Jamaicanize

Sedan köpte jag en intressant app som heter ”Jamaicanize – Jamaican Patois Translator” (15 kr). Den översätter mellan engelska och patos (jamaicansk engelska). Inte för att jag behöver det särskilt ofta och har inga nära planer på att åka till Jamaica, men det kan vara kul ibland och jag har bestämt att någon gång i livet ska jag åka till Jamaica och då är det ju super att man kan kommunicera med lokalbefolkningen på deras egen ”dialekt”, super!

Ett annat köp jag gjorde var Tribal Seeds självbetitlade album innehållandes en av världens bästa låtar ”Dark Angel” (99 kr), lyssna på den, den är grym. Introt är så jävla mäktigt att ögonen tåras.

Breaking Up With God – ute nu!

The Arks nya singel ”Breaking Up With God” släpptes idag digitalt och finns tillgänglig på iTunes.

Jag köpte den direkt och har lyssnat flera gånger och jag kan bara säga att den är riktigt mäktig. Aftonbladet gav den fyra plus.

The Ark har visserligen gjort bättre och den griper inte tag i mig på samma sätt som ”Disease”, ”Echo Chamber” eller ”Stay With Me” men den håller en bra bit ändå och texten är frigörande och djävligt intressant, eller vad säger du?

Breaking Up With God.

Det här är den första av två nya singlar som kommer finnas med på det samlingsalbum som släpps den 23 februari. Det sista albumet någonsin från The Ark som det verkar, sorligt tycker jag, vad tycker du?

Ladda ner ”Breaking Up With God”

Fronda har släppt nytt

Jag öppnar mig och gör mer av min musiksmak offentlig. Idag: ”Jag gillar Fronda!”

Idag upptäckte jag att Fronda släppt nytt, Spotify är jävligt bra ibland (läs ofta). Senaste släppet heter Svart Poesi och nådde iTunes så sent som igår tror jag.

Köp Svart Poesi idag!

Åter igen en fantastisk samling av sköna samplingar och obekväma sanningar, just how we like it, i ditt ansikte! Det är mörkt, djupt blandat med beats som känns i magen. Gutt, ha ha!

Frågor på det…nähe, då så, stick och köp skivan här då, jag sa nu!

Edit (17:39):

Måste bara citera ett par rader ur ”Nu för tiden”;

Du har en Facebook-status, twittrar och en blogg
Så de har koll på ditt anus, din fitta och jobb

Asskicking!
(förlåt mamma)

Copyright © 2018 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar