Meny Stäng

Etikett: julmusik

GOD JUL!

Dags för första lyssningen

Ni kommer ihåg vad jag skrev om julmusik va? Jag hoppas framför allt att ni kommer ihåg reglerna för skivan ”Lars Christmas”.

  • Det är tre lyssningar totalt som gäller, du behöver inte lyssna i streck utan kan ta pauser om du vill.
  • En lyssning ”dan före dan” (idag).
  • Två lyssningar på Julafton (imorgon).

Kom ihåg att det är max antal lyssningar som anges ovan. Överdosera INTE julmusik, det kan få förödande konsekvenser längre fram.

För min del är det dags att sätta igång första lyssningen i detta nu. Jag rekommenderar dig att göra det samma så du verkligen hinner.

Nu kör vi, full fart!

”Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrritsch…”

Fy fan för den jävla julmusiken

Du som följt mig sedan ”SA FUNKAR APA”-tiden vet hur mycket jag hatar den här tiden.

Det är inte bara musiken i sig som gör mig vansinnig utan all jävla hets kring denna gudomliga högtid. Det som gör mig förbannad är att det ska spelas julmusik i varenda offentligt rum. Det är affärer, på gågator, torg, restauranger und so weiter. Jag säger/skriker; LÄGG AV FÖR HELVETE!

Enda julskivan värd namnet.

Det finns fortfarande bara en julskiva som är värd namnet och det är Lars Christmas med Lars Vegas Trio. Reglerna är enkla, den får spelas en gång ”dan före dan” och två gånger på julafton, sedan får det vara nog. Lika enkelt som att torka sig själv i röven!

En ny sak jag kommit till insikt med är att det är värt varenda krona att skaffa Spotify Premium, vid den här tiden blir man annars lätt galen. Det ska smygas in reklam för julmusik i den allra finaste spellistan, smutsar ner är vad det gör och bara förstör den fina stämningen. Det är inte stämningsfullt med julmusik, inte nu, bara på julafton och då endast med Lars Vegas Trio.

Så nu vet ni var jag lägger min veckopeng den här veckan, tack och bock!

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar