Meny Stäng

Etikett: katt (sida 1 av 2)

Gurkor

Titta titta vi har gurkor i vårt land! Vi satte en massa frön men trodde inte det skulle bli så stort och mycket, nu är hela rabatten överväxt. Det är blommor och grönsaker av alla möjliga slag. Gurkor bland annat.


Ikväll låg Greta nedbäddad och sov i mitt knä vid tvn.

Sova i låda

Den skallrande musen är kul att leka med. Känner man för det kan man ju även sova i en skokartong.

Att ha katt är aldrig tråkigt!

Vår katt Gret med en leksaksmua  

Katten Greta sover i en skokartong 

Stock

Skulle köpa en stock snus idag för det blir billigare. Dom hade ingen stock hemma idag så det blev inte billigare.

Köpte bara två dosor.

Vem låg i köksfönstret och sov idag? Jo Greta! Konstig katt.

  

 

Extra gosig

Idag hämtade vi Hercules på djursjukhuset – ÄNTLIGEN!

Det är så jävla skönt att han är hemma och problemen är lösta. Vi har självklart saknat honom jättemycket. Även om han ”bara” är en katt så betyder han otroligt mycket. Han och jag har varit med om mer tillsammans än vad de flesta människor har. Han är definitivt min BFF. Jag vet att det är flera av er, kanske du, som tycker det är fjantigt men det är ju sant.

Har mår mycket bättre nu, han äter, han bajsar och han är väldigt gosig.

Han låg i mitt knä i soffan jättelänge ikväll och nu ska han bestämt sova så nära oss som möjligt, det vill säga mellan våra huvuden, på Jennys kudde. 

 

Operation nr. 2

 
Den här lilla killen hamnade under kniven idag igen. De var tvungna att operera bort en bit av tungan på grund av döda vävnader. Operationen gick bra och vi får hämta honom imorgon. Veterinären säger att han kommer fungera som vanligt igen sen. Först måste tungan läka givetvis.

Häll

Imorse ringde vi djursjukhuset så fort det öppnade eftersom Hercules blivit sämre under helgen (han opererades ju i onsdags). Han har varit så hängig och haft så ont i munnen att han varken har kunnat äta, dricka eller tvätta sig.

De ville att vi kom in med honom så de kunde undersöka honom. Veterinären tyckte att han skulle stanna på sjukhuset, åtminstonde över natten, så de kunde göra rent i munnen och undersöka ordentligt och ge honom dropp för att återställa vätskebalansen, ge honom smärtlindring och få honom att komma igång att äta igen. Förhoppningsvis får han komma hem imorgon, men det är inte säkert, det viktiga är att han pigg se till och börjar äta ordentligt. Stackarn har gått ner 700 g på tre dagar, vilket är jättemycket för en katt.
Det positiva idag var att vi fick en ny spis, men häll – fräscht!

Greta är i alla fall pigg och glad även om det märks att hon saknar Kulan så är hon gosig och social. Skönt!

  
   

Operation

Idag klockan åtta åkte vi till djursjukhuset och lämnade Hercules a.k.a  ”Kulan” för operation. Han hade en tumör på undersidan av tungan som var riktigt elak och tvungen att opereras bort så fort som möjligt.

Det blev en orolig dag och det var svårt att tänka på annat. Sedan ringde veterinären och sa att allt gått bra. Men nervositeten fanns ändå kvar i kroppen när vi vid halv åtta åkte för att hämta hem honom.

Väl hemma var han förvånansvärt pigg, trodde han skulle vara mycket segare. Han har lite svårt att äta men annars är han som vanligt (okej, kanske liiite flummig efter allt smärtstillande, men annars så).

Skönt att allt gick bra! Nu är det bara att hoppas att han får vara frisk och leva länge till, best buddy.

  
   

Är Greta som hon ska?

Greta är knasig. Hon gör så tokiga saker.

 

Sugen

I lördags ställde vi upp ljusstakar och hängde upp stjärna. Men någon är jävligt sugen på att julpynta till max, gissa vem.


Idag har jag jobbat både på kontoret och hemma. Det är skönt att göra något av värde på dagarna, det får mig att känna mig lite mer viktig.

Det bästa idag var ändå att Jenny blev utskriven. Nu kan allt bli som vanligt igen. Så jävla skönt!

Bundisar

Den här herren och jag har varit med om mycket tillsammans. Både glädje, sorg, motgångar, svårigheter och ett gäng flyttar.

Han är min broder och vapendragare fast att han ”bara” är en katt. Han känner när jag är ledsen, han känner när jag är lycklig för vi känner varandra han och jag. Jag är så glad att han finns.

Hercules a.k.a. Kulan.

 

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar