Meny Stäng

Etikett: Kattunge

Mys och katter

Det har varit en jättemysig dag med fika med Jenny och hennes lillasyster vilket var jättetrevligt. Lite nya kläder blev inköpta, eller de var jättenya faktiskt (kanske visar dem senare). Sedan har det varit smått förvirrat under kvällen känner jag, men de bitarna faller nog på plats.

Orkar inte skriva mer så jag bjuder på lite kattbilder istället. Kulan och Greta är riktiga vänner även om Kulan är tvungen att väsa till och morra ibland när Greta blir för mycket. Shit, till och med jag tycker hon är för mycket ibland och då har jag ändå betalt pengar för henne! Det är i alla fall kul att se att de kommer så bra överens för det mesta.

Greta och Kulan

Greta skelar ibland men är söt ändå

Kulan får stå ut med mycket, men egentligen älskar han Greta

En bra torsdag

Dagarna flyger förbi och det är svårt att hålla reda på villen som är vilken.

Igår var verkligen en bra dag. Frukosten var inget att hänga julgranen för jag har alltid svårt med aptiten på morgonen och nu när jag mår sämre är det ännu värre. Så det blev bara ett glas fil.

 

På eftermiddagen åkte Jenny och jag hem för att träffa Angelica vilket aöltid är trevligt. Det är så skönt att kunna släppa fasaden och kunna prata fritt om hur man mår och annan skojig skit som andra kan ha svårt att förstå. Det har gått ett år sedan vi träffades alla tre, men det känns som vi lär känna varandra bättre och bättre hela tiden. Resten av kvällen var det bara mys som gällde för Jenny och mig. Det är så satans svårt att vara ifrån vara dra när man är van att alltid vara nära.

 
Några andra som blir bättre och bättre kompisar är Hercules och Greta. De har börjat ligga och sova tillsammans vilket är kul att se eftersom jag inte att Kulan skulle acceptera en ny katt över huvud taget.

 
Just det, Jenny och jagvar på loppis häromdagen. Jenny hittade ett par byxor och en bok oxh jag hittade en snygg ask/låda att ha mina PM-pennor i. Det var kul!

  
 

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar