Meny Stäng

Etikett: Kompis

Kexen var populära

Igår så hängde jag och Jenny med min kompis barn, Erik och Isak, och hittade på roliga saker. Vi gick en sväng på stan, de skrattade åt statyer, lekte i en lekpark, vi tog roliga bilder på roliga platser, vi åt glass och på väg hem fick de varsin boll och…hrm, låtsasbajs.

När vi var klara med stan åkte vi hem till mina föräldrar och lattjade lite med grabbarnas nya bollar. Sen var det dags för fika, läsk, bullar och kex. Kexen var populära vill jag lova. När vi hade varit där en stund så var det dags att avsluta hänget. Vi skjutsade grabbarna till deras farmor och åkte själva hem till Kalmar igen.

Det var roligt att vara med grabbarna några timmar och leka och busa, det fick mig att tänka på annat och jag mådde bättre efteråt för de ger en en kick av någotslag. Glädje, uppskattning, galenskap…jag vet inte.

isak-o-erik-socitetsparken

erik-isak-backmanska-parken

jenny-o-jesper-backmanska-parken

4 mm är mycket

Tjena!

Idag har det varit söndag igen, lite tråkigt att midsommar helgen är slut men det kommer ju fler helger att fira.

Idag har vi diskat upp efter midsommarskivan, det var myyycket disk. Du kanske undrar varför vi inte diskade igår utan lät disken stå en hel dag? Skit i det du!

Senare åkte vi till Hanna och lämnade lite av maten och ingredienserna som blev över på midsommarafton. Hon bor i samma hus som jag gjorde när jag pluggade på högskolan vilket jag tycker är kul. Varenda gång vi är där tänker jag tillbaka på allt roligt vi hade där och blir nostalgisk.


När vi varit där åkte vi till Angelica och drack kaffe och snackade i drygt två timmar. På vägen hem handlade vi mat och när vi kom hem tillverkade vi en sallad. Och inte vilken sallad som helst utan en räksallad.


Jag tittade igenom mina töjningar idag, eller örhängen kan man också säga. Då lade jag märke till vilken skillnad det är på smyckena jag hade när hålen var tio millimeter och när de är 14 millimeter som nu, se själv. Fyra millimeter är mycket.

Bundisar

Den här herren och jag har varit med om mycket tillsammans. Både glädje, sorg, motgångar, svårigheter och ett gäng flyttar.

Han är min broder och vapendragare fast att han ”bara” är en katt. Han känner när jag är ledsen, han känner när jag är lycklig för vi känner varandra han och jag. Jag är så glad att han finns.

Hercules a.k.a. Kulan.

 

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar