Meny Stäng

Etikett: Kompisar

Vlbrg 2 lax 16

Det blev en riktigt trevlig och rolig valborg. Vi hängde med Nicke och Linda under eftermiddagen och kvällen.

Vi möttes först upp på stan där vi tog en fika på Kullzénska Caféet. Väldigt gott!

Efter fikat drog vi hem till oss. Det var första gången Linda var i lägenheten så det var kul att hon fick seden.

Vi satt en stund och snackade skit, skrattade lite och snackade mer skit.

Sedan var det dags att tända grillen, mycket kött blev grillat under kvällen kan jag lova. Precis som det ska vara!

Jaha, resten av kvällen fortsatte vi snacka skit, spela spel, skratta, äta snacks, dricka gott och skratta lite till.

Här kommer några bilder som berättar mer.

pavag-att-mota-nicke-och-linda nicke-ska-in-pa-coop-konsum fika-pa-kulzenska forsta-gangen-linda-ser-lagenheten nicke-ar-finurlig-nar-han-marinerar-kott nicke-och-linda-dricker-cider-i-koket nicke-och-linda-pa-uteplatsen linda-vantar-pa-grillen linda-tittar-pa-great-i-koket grillen-brinner-2 nicke-och-jenny-vid-grillen linda-och-jenny-vantar-pa-mat mycket-skoj-nar-vi-ater vi-spelar-med-andra-ord yatzy-tarningarna nicklas-laddar-med-tarningarna vi-spelar-absolut-overens nicke-och-linde-tar-bussen-hem

Nu börjar det hända grejer

Det första som hände idag var att jag cyklade till sjukhuset för att ta prover. Det var en darrig sköterska som stack nålen i mig, men jag var inte rädd. Var det någon som var rädd så var det han.

Sedan hem för att jobba. Sedan kom Angelica på besök idag igen men eftersom jag jobbade hann jag inte vara med när hon och Jenny spelade Skipbo idag igen.

Kl 13 blev jag hämtad för färd till kontoret och där satt jag och jobbade och snackade skit till kl 16. Jag ser fler och större möjligheter.

Jauuuu, sen hände väl inte så mycket mer spännande…eller jo, det gjorde det men det får du inte veta.

Just det, en mycket långdragen produktion har nått sitt slut idag, nu återstår ”bara” publiceringen. Det har varit det jobbigaste case jag varit med om så det finns risk att det måste firas med en flaska bubbel när det är klart imorgon.

Glad jul och bred fet midsommar!

  

    
 

Riktiga vänner

De här två gör verkligen allt tillsammans. Äter, sover, skiter, leker etc.

  
 

En bra torsdag

Dagarna flyger förbi och det är svårt att hålla reda på villen som är vilken.

Igår var verkligen en bra dag. Frukosten var inget att hänga julgranen för jag har alltid svårt med aptiten på morgonen och nu när jag mår sämre är det ännu värre. Så det blev bara ett glas fil.

 

På eftermiddagen åkte Jenny och jag hem för att träffa Angelica vilket aöltid är trevligt. Det är så skönt att kunna släppa fasaden och kunna prata fritt om hur man mår och annan skojig skit som andra kan ha svårt att förstå. Det har gått ett år sedan vi träffades alla tre, men det känns som vi lär känna varandra bättre och bättre hela tiden. Resten av kvällen var det bara mys som gällde för Jenny och mig. Det är så satans svårt att vara ifrån vara dra när man är van att alltid vara nära.

 
Några andra som blir bättre och bättre kompisar är Hercules och Greta. De har börjat ligga och sova tillsammans vilket är kul att se eftersom jag inte att Kulan skulle acceptera en ny katt över huvud taget.

 
Just det, Jenny och jagvar på loppis häromdagen. Jenny hittade ett par byxor och en bok oxh jag hittade en snygg ask/låda att ha mina PM-pennor i. Det var kul!

  
 

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar