Meny Stäng

Etikett: Kontor

Finbesök

Ännu en dag på jobbet. Jag var ju rädd och orolig för hur det skulle fungera och hur jag skulle må. Nu kan jag säga att det känns bra. Jag har inte kommit in i det riktigt än och är trött när jag kommer hem men vi har kul tillsammans på kontoret om dagarna även om det är mycket att göra hela tiden. Men jag trivs med jobbet, jag jobbar med grejer jag tycker är kul och det är omväxlande samtidigt som det dyker upp utmaningar ibland. Men gör din aldrig saker som är nya och svåra så utvecklas du ju inte som människa eller i din profession.

I eftermiddag kom mamma och pappa på besök. De är inte här så ofta så vi tyckte det var på tiden men det är alltid lika trevligt när de väl kommer. Sen var de nyfikna på vår uteplats som vi har fixat i ordning, som du vet. Vi satt och pratade länge och avnjöt samtidigt en enklare förplägnad.


Fördröjning

Min kamera är dryg mot mig för tillfället vilket gör att jag får tag på bilderna en dag efter.

Igår var jag i alla fall hos min terapeut, åkte buss till kontoret, jobbade, åkte buss från kontoret och sen tog jag och Jenny en promenad.

 
  


   

Nu börjar det hända grejer

Det första som hände idag var att jag cyklade till sjukhuset för att ta prover. Det var en darrig sköterska som stack nålen i mig, men jag var inte rädd. Var det någon som var rädd så var det han.

Sedan hem för att jobba. Sedan kom Angelica på besök idag igen men eftersom jag jobbade hann jag inte vara med när hon och Jenny spelade Skipbo idag igen.

Kl 13 blev jag hämtad för färd till kontoret och där satt jag och jobbade och snackade skit till kl 16. Jag ser fler och större möjligheter.

Jauuuu, sen hände väl inte så mycket mer spännande…eller jo, det gjorde det men det får du inte veta.

Just det, en mycket långdragen produktion har nått sitt slut idag, nu återstår ”bara” publiceringen. Det har varit det jobbigaste case jag varit med om så det finns risk att det måste firas med en flaska bubbel när det är klart imorgon.

Glad jul och bred fet midsommar!

  

    
 

För mycket sov

Idag sov vi bort halva jävla dagen…IGEN!

Men vi han till tvättstugan på utsatt tid och när tvätteriet var klart åkte jag iväg till det ena kontoret (jag har två kontor just nu verkar det som).

Senare på eftermiddagen gick Jenny och jag en promenad. På vägen passerade vi Netto och där smet vi in och köpte fil och lite naturgodis (bl a brändamandlaaaar!). Vi hittade även billiga fröer så vi planerade lite för vårt lilla trädgårdsland, ska bli så jävla kul att börja plantera!   

    
    
 

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar