Meny Stäng

Etikett: körkort

Logo till en trafikskola i Norge

Som ni vet jobbar jag lite med grafisk formgivning även på fritiden. För ett tag sedan blev jag inbjuden att skicka in ett förslag till en ny logotype åt en trafikskola i Norge.

Självklart tackade jag ja och nu i dagarna valde de, inte helt överaskande, mitt koncept.

Tack och bock för förtroendet, säger jag till våra grannar Trafikkskolen Sortland i väst och hoppas att vi hörs igen.

Jag tycker det blev en fräsch och rolig logotype som verkligen talar om vad det handlar om samt visar vilken frihet och glädje det ger att ha körkort. Kanske lite lockande till och med. Vi får hoppas att det lockar fler elever till skolan.

Dags att förnya körkortet

Tänk att det gått tio år sedan jag tog mitt körkort. Fan, man börjar känna sig gammal. Det känns som tiden för mycket rinner ut snart. Hur ska jag hinna med? Vad är det jag måste hinna med?

Det var då dags att förnya körkortet. Det innebär att jag måste skicka in nytt foto och ny signatur. Jag hade kunna ta det där jävla fotot själv och skrivit ut men eftersom jag vet hur myndigheter är gjorde jag inte det. Improviserar man någon gång när det gäller myndigheter så vet man att man får tillbaka en blankett som heter ”GÖR OM, GÖR RÄTT”.

Jag gick i alla fall till en fotograf idag. Ni ser resultatet här till höger (klicka på bilden för att se fullstorlek). Då jag besväras av ett munsår för tillfället ville jag inte le till 100%. Sedan ser jag allmänt jävla sliten ut bara, men det är ju jag. Skägget ser tight ut i alla fall, eller vad tycker ni? Shit! 169 spänn kostade det.

Vi snackade om körkorts- och passfoton på jobbet idag, eller jag gjorde i alla fall. Det är fullt möjligt att det hela var en monolog. I alla fall kom jag på att man alltid borde ha ansiktsuttrycket av att man är rädd på alla sådana bilder. Det är ju oftast så man förmodligen ser ut när man blir stoppad av polisen eller kontrollerad i tullen. Mm, jo då så att…, det var nog allt tror jag. Annars då?

Jag kan bjuda på en låt som är en favorit just nu. Governor Andy heter han och ”Riddim Bonanza” heter låten.

”Till alla feta och fula brudarna som älskar att dansa”? Galet! Du är fet. (?)

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar