Meny Stäng

Etikett: Kulan

Operation

Idag klockan åtta åkte vi till djursjukhuset och lämnade Hercules a.k.a  ”Kulan” för operation. Han hade en tumör på undersidan av tungan som var riktigt elak och tvungen att opereras bort så fort som möjligt.

Det blev en orolig dag och det var svårt att tänka på annat. Sedan ringde veterinären och sa att allt gått bra. Men nervositeten fanns ändå kvar i kroppen när vi vid halv åtta åkte för att hämta hem honom.

Väl hemma var han förvånansvärt pigg, trodde han skulle vara mycket segare. Han har lite svårt att äta men annars är han som vanligt (okej, kanske liiite flummig efter allt smärtstillande, men annars så).

Skönt att allt gick bra! Nu är det bara att hoppas att han får vara frisk och leva länge till, best buddy.

  
   

Kulan tittar på Nyhetsmorgon

Min katt har börjat titta på tv och han gör det med inlevelse.

Se när Kulan kollar på tv.

Eftermiddagen i bilder

Mina cravings efter Monster Energy Drink tvingade mig att svänga in på ICA Södercentrum och köpa två stycken.

Sedan var jag och kollade på cykel men de hade inte  någon hemma. (Jaha?) Siba hann jag också in på för att kolla bildskärm till datorn.

De hade faktiskt den Samsung (P2770H) som jag skrev om tidigare, den känns jävligt stor men o’ så skönt det är med en rejäl skärm. Siba hade kampanjpris på just den här skärmen nu också så vi får se om jag slår till i veckan.

Datorn blir för övrigt ytterligare försenad från verkstaden fick jag meddelande om igår så, njao.

När jag körde förbi Djurkompaniet kom jag på att jag behövde köpa kattsand till Kulans låda. Inne på djuraffären fick jag syn på ett bra klösträd som det dessutom var kampanj på, det kostade endast 299 kronor så jag slog till(!). Sedan köpte jag lite ”droger” till Kulan också, kattmynta att gnugga in lite på ”trädet” så han, ja…

Bensinen var nästan slut i bilen så jag svängde runt Shell-7-Eleven och tankade. Där har de ett bra utbud av snus så jag kittade upp med fyra dosor av starkvara.

Det roliga med det här inlägget är att jag är en sån jävla ”köptorsk” just nu, jag handlar, handlar och handlar.

Den hemliga muggen

Jag gjorde en egen ”muggdesign” ikväll. Det har ingenting med toaletter att göra men jag tycker att den blev skitbra.

Vad muggen kommer att innehålla är ännu oklart så vi kallar det för hemligt. Men ”Kulan” tyckte den var trevlig att dricka ur i alla fall.

Jag har druckit ur den hela kvällen och nu börjar jag bli ”schöönt” relaxad.

Tjing!

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar