Meny Stäng

Etikett: Läsk

Kexen var populära

Igår så hängde jag och Jenny med min kompis barn, Erik och Isak, och hittade på roliga saker. Vi gick en sväng på stan, de skrattade åt statyer, lekte i en lekpark, vi tog roliga bilder på roliga platser, vi åt glass och på väg hem fick de varsin boll och…hrm, låtsasbajs.

När vi var klara med stan åkte vi hem till mina föräldrar och lattjade lite med grabbarnas nya bollar. Sen var det dags för fika, läsk, bullar och kex. Kexen var populära vill jag lova. När vi hade varit där en stund så var det dags att avsluta hänget. Vi skjutsade grabbarna till deras farmor och åkte själva hem till Kalmar igen.

Det var roligt att vara med grabbarna några timmar och leka och busa, det fick mig att tänka på annat och jag mådde bättre efteråt för de ger en en kick av någotslag. Glädje, uppskattning, galenskap…jag vet inte.

isak-o-erik-socitetsparken

erik-isak-backmanska-parken

jenny-o-jesper-backmanska-parken

Ny häftig öppning på läskburkarna

Idag när jag köpte en energidryck blev jag lite smått konfunderad – öppningen såg konstig ut.

Tydligen är det nåt nytt på gång när det gäller öppningarna på läskburkar. Det var liksom en plastplugg stor som en femkrona som täckte öppningen. Jag vred av ”plastlocket” men då möttes jag av en plastplugg till som låg och flöt i burken. Jaha, tänkte jag och drack.

Ny öppning på läskburkarna

När jag sedan tänkte efter lite om hur fel det verkade med en plastbit flytande i drickat kom jag på hur man egentligen öppnar den. Man ska riva loss den gråa lappen med pilen på. Måste nog köpa en till imorn bara för att se hur det funkar. Kanske är den återförslutbar.

Har du någon erfarenhet av den nya öppningen på läskburkar får du gärna skriva en kommentar.

To be continued…

Hemma från julfesten

Det var en kul och trevlig fest men jag drog hem när jag var på topp.

Ett packe gottisCoca-Cola Light, ja tack!Lösgodis, fudge, cocostång m.m.Pepparkaksdeg, mums

Precis som man alltid ska göra, jag fick ändå en liten dos av varje ingrediens. Tack för det!

Nu ska jag äckla mig lite med gottis. Gottis istället för sprit som jag brukar säga.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar