Meny Stäng

Etikett: låtar

Köp, köp, köp…

Tänkte dra en resumé av min vecka på iTunes och summera de inköp jag gjort. Till att börja med ”Tweetbot for OSX” som är en fenomenal app för att hantera Twitter. Jag köpte iPhone– och iPad– versionerna för en vecka sen kanske och nu köpte jag OSX-appen för 149 kr. Jag har aldrig köpt en så dyr app men det var helt klart värt det för den är så jävla bra. Det bästa är att den synkar var man är i feeden via molnet så om du lämnar feeden på iPhonen så hamnar du på samma ställe där du slutade när jag kollar senare på ex. min iMac, så jävla smidigt!

Veckans appar: Tweetbot och Jamaicanize

Sedan köpte jag en intressant app som heter ”Jamaicanize – Jamaican Patois Translator” (15 kr). Den översätter mellan engelska och patos (jamaicansk engelska). Inte för att jag behöver det särskilt ofta och har inga nära planer på att åka till Jamaica, men det kan vara kul ibland och jag har bestämt att någon gång i livet ska jag åka till Jamaica och då är det ju super att man kan kommunicera med lokalbefolkningen på deras egen ”dialekt”, super!

Ett annat köp jag gjorde var Tribal Seeds självbetitlade album innehållandes en av världens bästa låtar ”Dark Angel” (99 kr), lyssna på den, den är grym. Introt är så jävla mäktigt att ögonen tåras.

En av världens bästa låtar

Jag är en stor Ark-fan och det står jag för. Angelhead to the bone!

Det här är en av världens bästa låtar, texten är rakt upp och ner genialisk och så jävla sann. Lyssna och ta till dig!

”It Takes A Fool To Remain Sane” – The Ark

I don’t think that they’d understand

Jag har haft en låt på hjärnan hela kvällen men kunde bara en textrad; ”I don’t want the world to see me cause I don’t think that they’d understand”

Tack vare Google så hittade jag vilken låt det var via YouTube, en fantastisk kombination till att hitta låtar man bara kan fragment av.

Här är den, det får bli ”kvällens låt”

”Iris” – The Goo Goo Dolls

Förhoppningar, Spotify och regnbågar

Igår gjorde jag slag i sak och köpte en månads Spotify Premium.

Det är värt varenda krona varenda sekund jag slipper höra den hemska reklamen för den hemska julmusiken. Man kan säga att jag är hemskt nöjd. En annan hemskt bra grej är att jag nu kan lyssna på mina hemskt bra spellistor i The jPhone också, hemskt smidigt.

Ja, det är Håkan Hellström.

Idag funderade jag lite kring vad som bekymrar mig och kom fram till att lösningen nog finns vid regnbågens slut. Därför kommer här en låt med en artist som heter Håkan Hellström som handlar om just detta. Till dig som inte hört honom tidigare kan jag säga att han är hemskt bra. Lyssna bara på texten…

Maria säger
”Vart är den där regnbågen?”
Maria säg det igen.
Vi borde skratta åt allt igen
Men vart är den där Regnbågen?

”Förhoppningar Och Regnbågar” – Håkan Hellström (spotify)

En låt som får bli dagens

Det var några dagar sedan jag gav er en riktigt bra låt senast. Här kommer en låt som är en av mina favoriter just nu. B.o.B. är grymma och Hayley Williams stämma är så ljuv.

”Airplanes” – B.o.B ft. Hayley Williams

Jag gillar B.o.B. över lag så det blir nog fler låtar från dem, just chill!

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar