Meny Stäng

Etikett: latte

En dag i December

Vad har hänt som är värt att skriva om idag? Det får du avgöra, kära läsare.

Idag jobbade jag på förmiddagen (som oftast). Jag lade in innehåll och stylade det på en webbplats, gjorde två annonser och påbörjade ett specialdesignjobb.

När jag kom hem från jobbet hade Jenny lagat pannkakor som vi åt med sirap, marmelad och socker (inte allt på en gång givetvis, tror du vi är galna eller?).

Klockan 14.00 hade jag ett möte som var tufft men kommer betyda mycket positivt framöver.

Jag behövde lugna ner mig och samla mig efter mötet så jag gick in på Espresso House och tog en fika. Eller jag betalade ju för den, tog den inte bara, fattar du väl.

Påväg hem kunde jag inte låta bli att köpa blommor till Jenny. Hon betyder allt för mig och finns alltid där för mig i såväl medgång som motgång  och det vill jag att hon ska förstå. En blomma kan inte mäta sig men med en i taget…

Romantiskt jidder tänkte du där, så jag sparar resten att säga till den det verkligen berör.

Jodå, vi var och handlade också. Både mat och julklappar. Känner varken julstress eller julstämning men det ordnar väl till sig den 24.

Det var en gång, 6 oktober 2016

Igår var Jenny och jag på stan. Vi letade jackor. Någon mellan jacka för väder där det varken är kallt eller varmt, mitt emellan någonstans. Vi kollade på second hand först och Jenny hittade en kappa till ett bra pris, jättefin kappa, säkert värd mycket mer. Jag hittade dock inget utan satsade mina kort på ”en vanlig affär”. Där hittade jag en som var nedsatt 30%  i pris. Det var bra tänkte jag och gick till kassan. Chockerande när den då visade sig kosta bara en fjärdedel av ordinariepris. KÖPT!, skrek jag och betalade glatt.

När vi var klara i alla butiker gick vi och tog en fika på Barista. Galna som vi är så satte vi oss ute och drack våra varma drycker (och en cheesecake…som jag åt…mest…).

Senare trotsade vi vädret och gav oss ut och sprang. Det var helvete vad svårt det var att springa i den vinden. I motvind kändes det som att man stod still och sprang i luften, jobbigt som fan så vi fick gå små sträckor mot slutet. Vi klarade ändå drygt 3 km. Bra jobbat!

dagen-161007

En klyshig latte på stan

I dag tröttnade jag på lägenheten och gick in till staun.

Med kameran och en bok* i väskan styrde jag kosan mot Skafferiet. Där beställde jag en Coca-Cola Light och en, håll i dig nu, stor latte. Klyshigt va?

Det var faktiskt mysigt att sitta där och läsa, smutta på latten och lyssna på sorlet. Jag tycker det är fantastiskt roligt att höra andra samtala om allt från svåra mattetal till vad de ska se på tv i kväll. Det sköna är att jag inte behöver bry mig, gott att höra andras bekymmersamma famlande efter lösningar på problem som egentligen inte finns.

Jag tänker;
Vad ska jag äta ikväll?
Vad ska jag titta på för tv-program?

Svaret på ovanstående frågor är samma;

Precis vad fan jag vill!

Jag har dessvärre ingen bild på latten men jag fick en hyfsad bild på julbelysningen som de dekorerat Larmtorgets fontän med.

Julbelysning på Larmtorget i Kalmar.

Det blir nog fler lattar på Skafferiet för det var nice att bara softa lite där.

Fuck Logic 2 av Per Robert Öhlin.* Boken jag läser nu: Fuck Logic 2 av Per Robert Öhlin. En riktigt bra inspirationskälla och hjälp att tänka om…”Fuck Logic!” helt enkelt. Den rekommenderar jag varmt till alla som jobbar inom reklam, media eller marknadsföring.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar