Meny Stäng

Etikett: LCHF

Såg bra ut…NOT!

Var och köpte förnödenheter och insåg när jag kom till kassan att min kombo inte såg så bra ut MEN, jag har en bra förklaring.

Kul kombination av godis och LCHF-recept

Som du kanske redan vet så är jag diabetiker och nu när jag experimenterar med maten (LCHF hit och Gi dit) så händer det att blodsockret far upp och ner. Sedan olyckan i februari är jag livrädd för lågt blodsocker, så jag vill alltid ha ett förråd med sötsaker hemma. Mitt förråd var nu tomt, dessutom behövde jag snus, så det var därför jag bunkrade upp med choklad. Det visste ju inte killen i butiken så han måste undrat vad fan jag pysslade med. Jag tyckte själv att det bara var roligt så jag skrattade gott för mig själv när jag gick hem.

Tidningen köpte jag för att få lite ny in-put på enkla recept som går fort att slänga ihop men som fortfarande mättar en hungrig mage. Förhoppningsvis finns det något användbart här.

Apropå sötsaker så var jag ju hos tandläkaren idag. Inga hål men, inte helt oväntat, tandsten så jag måste tillbaka i februari. Sååå, jävla jobbigt!

Kämpa på med nya tag

Ny vecka, nya tag! Så var en ny vecka igång och vad händer då. I helgen var jag över på Öland hos mina föräldrar. Det har blivit lite standard att åka dit på helgen, det är faktiskt skönt att vara där och slippa bekymra sig över flera vardagsbestyr. Där i bland mat och apropå mat så har min mor varit så gullig att hon köpt en ny kokbok, för min skull. Det är en bok med LCHF-recept så hon kan laga bra mat nu när jag går på LCHF-diet.

En svan i Sjöstugeviken

Trots regn hann vi med en promenad i söndags. Då tog jag den här fina bilden av en svan. Det simmade runt en liten svanfamilj i viken nere vid Sjöstugan i Borgholm. Det simmar visserligen svanar i varenda vik känns det som, men det här är en av dem.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar