Meny Stäng

Etikett: live

General Knas live i fredags

Jag var ju och kollade på General Knas när han spelade live på Underbar i fredags.

Det var kanon bra, varmt och svettigt, men verkligen en upplevelse att se honom live. Tyvärr blev det inga bilder för The jPhone bestämde sig för att dö. Men jag var där med en god vän

”En God Vän” – General Knas

…a ni fattar! Big up!

General Knas spelar på Underbar i Kalmar

Den 4 Maj kommer General Knas till reggae-klubben Underbar i Kalmar.

Reggae-klubben Underbar finns på The Rock på Larmtorget varje fredag. De brukar ha live-akter då och då och den 4 Maj kommer som sagt en av Sveriges största reggae-artister dit och kör.

General Knas på Underbar (The Rock) i Kalmar

General Knas är en utav medlemmarna i reggae-gruppen Svenska Akademien men har de senaste åren gjort stora framgångar på egen hand. Förra året släppte han sitt tredje solo-album, ”Kärlek och Revolt”.

Inträdet på Underbar brukar vara gratis men den 4 Maj kostar det 100 kr, men det är det ju lätt värt när Generalen spelar, eller hur!?

Var där eller var fyrkant!

Kapten Röd till Sommarstrand

Strand Hotell i Borgholm har tidigare presenterat artister som E-Type och Magnus Uggla på deras sommarscen i sommar. Nu är även Kapten Röd klar.

Kapten Röd på Strand i sommar

Den 25 juli spelar Kapten Röd på Sommarstrands utescen. Han är en av mina absoluta favoriter och har tidigare i år mottagit priset för Årets live-akt och Årets artist på P3-Guld galan som hölls i januari i år.

Jag ser fram emot spelningen på Strand i sommar och kommer garanterat vara en av dem som hoppar högst längst framme vid scenen. Jag hoppas vi ses där!

 

Klappjakten

Då var det dags att köpa julklappar.

Det är skönt att ha ett par dagar på sig. Jag är nästan säker på vad jag ska köpa men du får gärna hjälpa till.

Följ mig i Vloggen här till höger och kom gärna med tips genom att kommentera detta inlägg eller chatta med mig när jag är live.

Låt jakten börja!

På torsdag drar jag, jag bara drar

Semestern fortsätter och jag har redan sagt att jag måste se The Ark live i sommar

…på torsdag drar jag, jag bara drar. Växjö och ”Karl-Oskar Dagarna” är målet och jag har ingen aning om vad som händer mer än att jag kommer att vara där på plats när The Ark spelar kl 21.00 på Stortorget.

Det är inte första gången jag bara drar till Växjö. För nytillkomna tittare kan jag berätta att jag firade milennieskiftet i Växjö. Inkvarterad på stadshotellet levde jag bara livet och delade tolv-slaget 1999 med tusentals Växjöbor och annat lössläpt folk.

Vi ses i Växjö på torsdag!

Jag måste se The Ark live i sommar

Jag hade tänkt se The Ark på Slottsruinen ikväll men jag var för sen att köpa biljetter.

Nu när jag tänker närmare på det så måste jag bara se The Ark live i sommar. Jag ska fan bara dra iväg till ett ställe där de spelar om jag så ska sova i bilen över en natt.

Vart det bär hän vet jag inte men jag ska bara dra iväg…

Vill du följa med, hör av dig!

…besöker du bloggen så får du hänga med, det lovar jag.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar