Meny Stäng

Etikett: livet

Är du glad?

Glad eller rik? Rik eller glad?

Krokigt

Livets väg är inte rak, ”det ska gudarna veta”. Det känns som att jag gör fel val hela tiden. Vilka beslut jag än tar så innebär det problem. Det är min känsla i alla fall. Du ska inte alltid lita på känslan, känslan kan ha fel.

Det är bara att fortsätta gå, slutet vet jag ju redan.

  

Allt grönt – en sån fantastisk jävla dag!

Den här dagen är underbar, allt har flutit på, ingenting har känts svårt och inga problem för stora.

Allt grönt - en fantastisk dag!

Jag har haft ett så jävla skönt mode i kroppen idag, jag önskar  varje dag kunde vara som denna. Det började redan när jag klev ur sängen kl 07.28. Jag gick till jobbet med det skönaste flowet på år och tog mig igenom arbetsdagen på en skönt sätt.

Skönt, skönt, skönt…ursäkta om det ordet upprepas, men det har bara varit skönt idag. Efter jobbet gjorde jag ett ärende på stan sedan stack jag till gymmet och körde ett formidabelt pass.

Jag inledde med 30 minuter på träningscykel (hade visserligen en liten svim-känsla när jag klev av men det kan berott på de tre litrarna svett jag svettades ut). En stärkande protein-shake fick fylla på förrådet och sedan var det bara att köra igenom mina maskiner. Jag kände verkligen hur varje muskelgrupp växte och bara sög i sig fett, mmm!

Oj oj oj, nu hoppas jag bara den här SKÖNA känslan följer med mig ända ner i säng ikväll.

Om den här dagen hade haft ett soundtrack hade den här låten varit ledmotiv…

”Allt grönt” – Timbuktu

Och nej, jag har inte tagit några droger…eller okej, kanske någon, men den har jag på recept.

Press utan ork

Det läggs stor press på mig just nu och jag vet att det är mitt ansvar att vända den här onda spiralen jag är inne i just nu. Det är så jävla svårt att GÖRA något när jag inte har någon ork.

Det ligger på mig att jag anstränger mig för att jag ska börja må bra. Det är lätt att säga skriva och tänka men det är en helt annan sak att verkligen göra något.

Var finns gnistan?

Jag behöver rutiner och balans i livet nu och jag ska göra minst en sak om dagen som gör mig nöjd. Det kan handla om att ta en promenad, gå till gymmet och köra 10 min, dammsuga EN del av lägenheten, tvätta, tömma/fylla diskmaskinen. Du fattar säkert.

Den stora frågan är bara vart jag ska hitta orka till att göra något över huvud taget och inte bara sätta mig och ÄLTA, vart?

Tärningarna leder vägen

Jag har jävligt svårt att fatta beslut och det är problematiskt som ni förstår.

Idag kom jag på den briljanta idén att låta tärningar avgöra vilket val jag ska göra.

Det kanske låter helt galet, och ja det är det, men det hjälper. Snart kanske jag kan fatta beslut utan dessa tärningar men tillsvidare så bär jag dem med mig vart jag än går.

De har till exempel bestämt vad jag ska göra idag; sitta hemma, gotta mig, dricka gott och bara vara.

Livet är ett spel, ibland vinner du för det mesta förlorar du, tärningarna bestämmer vad som gäller för min del.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar