Meny Stäng

Etikett: Människor

Tröööööött

Det märks att jag inte har jobbat på ”riktigt” på länge. Jag blir så jävla trött efter en arbetsdag. Särskilt om det är mycket att göra och många moment i varje jobb. Det behöver inte vara stressigt, bara mycket. Jag blir så trött i huvudet att när jag kommer hem kan jag inte tänka klart. Idag till exempel; jag sa till min flickvän när jag kom hem att jag skulle äta ett par mackor. Sedan satte vi oss i soffan, utan att jag gjort mackor, och tittade på en serie. När avsnittet var slut kände jag på mig att det var något jag skulle göra som var ganska viktigt. Jag satt och tänkte, tänkte och tänkte och sa ”Det var något jag skulle göra som var ganska viktigt”. Då säger min flickvän; ”Äta!”. Jag kunde verkligen inte komma på det, ändå var jag hungrig som ett djur.

brinnande-hjarna

Men det är inte bara själva arbetet jag blir trött av, eller visst det ingår ju i arbetet, men jobben då, det är att interagera med andra människor. Det tröttar ut mig något vansinnigt. Jag orkar liksom inte delta även om jag vill vara delaktig i konversationerna som pågår på kontoret. Min hjärna orkar inte, jag orkar inte.

Förhoppningsvis orkar jag mer och mer med tiden. Jag kommer inte till någon slutknorr så jag slutar här. Min hjärna har somnat…

Hur gick Julafton?

Jag var ju orolig igår för hur Julafton skulle gå med okända människor och så.

Det gick bra! Visst, ångesten kom och gick. Stämningen var jävligt stel nästan hela tiden (det fick iofs delvis en förklaring efteråt) och jag som mår dåligt när det blir pinsamt tyst mådde verkligen dåligt vissa stunder. Men i ett stort hus och med min egen familj närvarande så gick det bra.

Klockan är mycket och jag orkar inte skriva mer, men jag ska berätta mer om själva julafton inom de närmaste dagarna. Just nu är jag i alla fall jääävligt mätt, nästan så jag har ont i magen.

God fortsättning!

 

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar