Meny Stäng

Etikett: midsommar

4 mm är mycket

Tjena!

Idag har det varit söndag igen, lite tråkigt att midsommar helgen är slut men det kommer ju fler helger att fira.

Idag har vi diskat upp efter midsommarskivan, det var myyycket disk. Du kanske undrar varför vi inte diskade igår utan lät disken stå en hel dag? Skit i det du!

Senare åkte vi till Hanna och lämnade lite av maten och ingredienserna som blev över på midsommarafton. Hon bor i samma hus som jag gjorde när jag pluggade på högskolan vilket jag tycker är kul. Varenda gång vi är där tänker jag tillbaka på allt roligt vi hade där och blir nostalgisk.


När vi varit där åkte vi till Angelica och drack kaffe och snackade i drygt två timmar. På vägen hem handlade vi mat och när vi kom hem tillverkade vi en sallad. Och inte vilken sallad som helst utan en räksallad.


Jag tittade igenom mina töjningar idag, eller örhängen kan man också säga. Då lade jag märke till vilken skillnad det är på smyckena jag hade när hålen var tio millimeter och när de är 14 millimeter som nu, se själv. Fyra millimeter är mycket.

Midsommar 2016

Det blev en riktigt rolig midsommar. Jennys syster Hanna var här med sin pojkvän Alex. Vi åt grillat och sill, drack gott, skrattade mycket, spelade kubb, tramsade en del och pratade om allt mellan himmel och jord. Dessutom var det så skönt väder att vi kunde sitta ute hela kvällen. Ja, vi hade det helt enkelt jävligt kul och trevligt.

Bilder för behöriga

Någon kanske undrar hur midsommarhelgen var, den var kanon!

Jag var uppe i Nynäshamn hos min bästa vän och hans familj. Det hade utlovats dop men det blev mycket mer, de rackarna gifte sig samtidigt. Så helgen bestod av förberedelser för detta och på midsommardagen var det dop och bröllop och sedan fest hela natten.

Bilder från helgen finns att se på sidan ”Bröllop, dop & midsommar i Nynäshamn”. Den är dock lösenordsskyddad för endast ”behöriga” ska kunna se dem. Varför? Skit i det om du inte deltog under helgens festligheter.

Var du med så kan du skicka ett mail till mig och be om lösenordet så skickar jag det till dig.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar