Meny Stäng

Etikett: mjölk

Dagen efter 1:a advent


Det blev en shoppingrunda

Allt började med att jag behövde nya batterier till en av alla mina väckarklockor.

Jag gick med bestämda steg till Clas Ohlson och köpte de batterier jag skulle. Det var efter detta allt spårade ur, jag vandrade vidare genom den ena affären efter den andra, kan du tänka dig så tokigt. Det blev en shoppingrunda, okej.

  • Jag tittade på gardiner, jag måste få ”lite mysigt” i sovrummet.
  • Jag kom på att jag behövde vantar, tittade efter det.
  • Tanken på att ”mössan” försvann i somras slog mig, hårt i magen ungefär, det utsöndrades till ett begär.

Allt jag shoppade på min runda.

Efter lite sökande hittade jag det jag behövde/”ville ha” och shoppingrundan blev just det. Jag köpte bland annat snus och som ni ser på bilderna lyckades jag lägga vantarna på en liter mellanmjölk också. Vad gäller snuset så vet jag inte hur tänket gick när jag köpte Lucky Strike.

Lucky Stike, hur tänkte jag här?

Lucky Strike-dosan är faktiskt jävligt snygg kom jag på nyss. Den känns påkostad, är gjort av metall med plast insats i locket och i ”snuskoppen” (där man lägger använda snus). Detta var inget jag tänkte på när jag köpte dosan utan kom på när jag skulle öppna den, vilket för övrigt var en utmaning. Man var liksom tvungen att dra bort själva remsan runt om dosan, sen gick det att öppna med vissa besvär. Om smaken kan jag säga att den var god, men det beror mest på att det är gott att variera lite ibland, säger inte mer.

(Det där kunde varit beskrivningen till något helt annat men nu är det snus vi snackar om, okej.)

Den nya mössan-mössan.

Ett blondinskämt

På väg hem mötte jag en blondin. Hon frågade om vägen till Palace, jag pekade och sa; ”Det är där borta vid folksamlingen”. När jag gått ett tiotal meter mötte jag en blondin till, inte samma blondin, hon frågade ingenting så jag gick vidare.

Dryckesdon för Coca Cola Light

Den senaste timmen har jag försökt utröna om det är godast att dricka Coca Cola Light ur; A: Direkt ur 1,5 liters flaskan. B: Ur ett dricksglas. C: Ur en kaffekopp. Jag har inte kommit fram till någonting.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar