Meny Stäng

Etikett: mobil

En soft dag på stan

Idag vaknade jag vid kl 6 av lågt blodsocker. Jag gick upp och käkade två mackor sedan satt jag ett bra tag och funderade på om jag skulle gå och lägga mig och sova igen eller vara vaken för att vid 10-tiden åka till Borgholm och mina föräldrar. Jag bestämde mig dock för att sova lite till och gjorde så till kl 12.

När jag tittade ut genom fönstret såg jag hur härligt solen lyste och hur fint det var. Jag klädde snabbt på mig, tog kameran med mig och gav mig ut på en liten promenad runt stadsparken. Sedan gick jag in mot stan igen för att köpa en väska till mobilen. Jag hade redan spanat in en väska på nätet som jag vet de har i Telia-butiken. Krusell Tumba heter den och först tyckte jag den var snygg, sen inte och sen snygg igen. Jag köpte den i alla fall men när jag kom hem så blev jag tveksam igen, får funta lite till om jag är nöjd med den tror jag. Vad tycker du, funkar den?

Efter besöket hos Telia gick jag och tittade lite i olika butiker, det var rätt skönt att bara gå och strosa faktiskt. När jag strosat runt i drygt en timme gick jag ner till Cafe Nilsson och tog en fika. Klyschigt som fan att Nilsson fikar på Cafe Nilsson, fast ändå lite småkul som en annan Nilsson skrev på Instagram.

På vägen hem gick jag förbi Coop Konsum och köpte lite mat. Tänkte att jag skulle laga lite ”riktig” mat för omväxlings skull. Karrékotlett med rostade grönsaker, vad tror du om det? Det kan nog bli bra med lite marinad.

Ikväll blir det tv-tittande. Först ”Stjärnorna på slottet” och sedan är det ju faktiskt ”P3 Guld-galan” och det kan bli spännande. En bra tv-kväll på papperet så vi får hoppas det blir underhållande.

Mobbeblogg

Lyckades precis ställa in WP för iPhone.
Nu kanske jag lyckas hålla bloggen vid liv trots min brist på att vara där jag ska.
Det var ingen som fattade det va? Skit samma, nu kör vi, full fart!

Taggar: , ,

iGår micro-Sim, iDag iPhone

Så var den då här – The jPhone, min egen iPhone 4.

För inte alls länge sedan köpte jag en iMac och här om dagen beställde jag en iPhone 4, idag anlände den till Kalmar och till min hand.

Här kommer lite fotokonst, bara för att jag kan.

Skrivbordet är komplett.

Det matchar ju.

Min iPhone = The jPhone.

…jag vet att jag inte är först eller att min iPhone 4 inte är unik, men jag ska inte sticka under stol med att jag är lite stolt.

😉 – Nu känner jag mig lite mer som en riktig AD.

Förbeställ Nokia N8

Nu går det att förbeställa Nokia N8 på Nokias egen webbplats. Jag kan säga att jag är jävligt sugen på den här telefonen. Nokia N8 är både snygg och har en bra specs, se här klippt från Nokias webbplats.

  • 12 megapixel kamera med HD-video
  • Se HD-video direkt på din TV via HDMI
  • Tusentals appar från Ovi Butik
  • Kostnadsfri navigering ingår
  • 50 timmars musikspelare
  • WebTV tjänster
  • Orange färg endast i Nokia Online Shop
  • Pris 4795 kr.

Jag gillar ju Symbian som fan, Nokia N8 har Symbian 3 som operativsystem, frågan är bara hur framtiden ser ut för programvaran. I och för sig kommer jag förmodligen ha bytt mobil två-tre gånger innan det blir utdaterat men ändå.

Ska jag  köpa Nokia N8, ska jag trycka på knappen …eller ska jag låta bli.

Taggar: ,

That’s Right – ILLFITTEROSA

Du trodde att jag hade övergivit ILLFITTEROSA, vaa? No way!

I reclaim it! HA HAA! Igår kväll träffade jag en vän med vänner och vad uppmärksammades mest med mig (förutom min SegWay), jo…mitt ILLFITTEROSA silikonskal som kramar min mobil.

Därför skrudar vi om (skrudar…är det ens ett ord, äsch…nu är det) vi om hela bloggen till ILLFITTEROSA. Det är min färg helt enkelt.

Mer kommer snart! Be here or be a fyrkant!

© 2018 Hatad & Älskad Av Alla. Alla rättigheter reserverade.