Meny Stäng

Etikett: Mode

Nya jeansshorts

Hej!

Vill bara berätta att jag köpte nya jeansshorts på second hand häromdagen. Ja, nya var de ju inte i sig men för mig. Tänk er, jeansshorts för 20 kr. Det är billigt, 20 kr.

Snygga va? I alla fall för 20 kr.

Skrev jag att de kostade 20 kr, jeansshortsen?

jeansshorts-1708-01 jeansshorts-1708-02

Spara pengar på din Apple Watch

Apple Watch kommer i flera olika varianter och kostar allt mellan 4000 till 13000 kr. Det som skiljer sig mest mellan den billigaste och dyraste klockan är färgen (svart, rosa guld, guld, silver) och materialet på boetten (aluminium eller rostfritt stål) samt armbandet. Det finns många olika kombinationer att köpa, men som sagt, det kostar.

Funktionsmässigt skiljer det sig inte mycket mellan modellerna, men en väsentlig sak som jag upptäckte när jag läste lie djupare är att ”sportklockan” är vattentät till skillnad från sina ”finare” syskon och det är mycket värt för mig i alla fall, jag som badar så mycket.

Mitt tips är att du, som jag, köper en lite billigare klocka i en neutral färg och eftersom armbanden är väldigt lätta att byta ut, sedan köper armband för sig. Gör du snabb koll på nätet hittar du massor av snygga och moderiktiga armband. Det finns kopior på originalarmband som fungerar och ser ut precis som de ”äkta”. Jag hittade till exempel ett Milanese magnetarmband som om du köper en klocka med just det armbandet kostar 8000 kr. Jag betalade 100 kr för mitt armband.

apple-watch-leather-ebay

Där du hittar flest modeller av armband är Ebay. Som jag skrev köpte jag ett magnetarmband för 100 kr. Jag har även beställt ett läderarmband, också det för knappt 100 kr.

Så tänk dig för, är du beredd att betala flera tusen kronor för ett armband? Om svaret är nej, gör som jag, surfa in på Ebay och sök efter armband. Det finns inget slut på snygga armband.

apple-watch-milanese-pack

apple-watch-milanese-on-arm-up

apple-watch-milanese-on-arm-side

apple-watch-milanese-desk

 

Andra skallen

Beställde en keps på Wish för typ två månader sedan och igår fick jag den. Den var ju av ett finare märke men den hade fel färger och var i barnstorlek. 

Jag fick pengarna tillbaka men vad skulle jag göra av skiten? Jo, som tur var har jag en andra skalle som var lite kal.

 

En ny mössa som är som den gamla

Någon kanske kommer ihåg mössan jag hade på mig typ hela tiden för cirka två år sedan. Om inte så kan jag berätta att det var den skönaste och softaste mössa jag har haft. Det var en gratisgåva från Coca Cola men jag de-brandade den ganska snabbt och gjorde den till mig egen. Grejen var att efter en incident vi inte behöver gå in på närmare så förlorade jag mössan. Trots försök till att leta upp den har jag kammat noll.

För att komma till saken så idag när jag var på JC för att få ett par jeans uppsydda hittade jag en verklig ersättare till ”den gamla mössan”. Nu har jag en ny mössa som är som den gamla. Den kommer från State of WOW, heter City Beanie 21 och kostade 150 kr. Visst är det en värdig ersättare till ”den gamla mössan”? Jag lovar er att ni kommer få se mycket av den här mössan fram över för den är så jävla skön.

Nu när jag ser dem bredvid varandra så är de fan nästan identiska, tänk om de är samma!

Den gamla och den nya-mossan

Läs mer om ”den gamla mössan” här

 

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar