Meny Stäng

Etikett: mössa

En ny mössa som är som den gamla

Någon kanske kommer ihåg mössan jag hade på mig typ hela tiden för cirka två år sedan. Om inte så kan jag berätta att det var den skönaste och softaste mössa jag har haft. Det var en gratisgåva från Coca Cola men jag de-brandade den ganska snabbt och gjorde den till mig egen. Grejen var att efter en incident vi inte behöver gå in på närmare så förlorade jag mössan. Trots försök till att leta upp den har jag kammat noll.

För att komma till saken så idag när jag var på JC för att få ett par jeans uppsydda hittade jag en verklig ersättare till ”den gamla mössan”. Nu har jag en ny mössa som är som den gamla. Den kommer från State of WOW, heter City Beanie 21 och kostade 150 kr. Visst är det en värdig ersättare till ”den gamla mössan”? Jag lovar er att ni kommer få se mycket av den här mössan fram över för den är så jävla skön.

Nu när jag ser dem bredvid varandra så är de fan nästan identiska, tänk om de är samma!

Den gamla och den nya-mossan

Läs mer om ”den gamla mössan” här

 

Shoppingen fortsätter

Jag skulle bara in en snabb sväng för att köpa mjölk, det slutade med shopping.

Det sista kanske är fel formulerat , det började nämligen med shopping. Väl inne på Maxi kände jag att mitt hår såg konstigt ut och det orkade jag inte med. Därför plockade jag en mössa, skannade in och drog på huvudet och just DÄR blev det shopping.

Hem kom jag med en ny mössa, två liter apelsinjuice, tre flaskor en och en halvliters Coca Cola Light. Se själva vad idiotiskt det ser ut här på diskbänken.

4,5 lite Coca Cola Light och ny mössa.

Vad i helvete ska jag med fyra och en halv liter Coca Cola Light till? Förmodligen dricker jag upp den men det är ändå en het fråga. Mössan ska vi inte tala om, men den är jävligt skön, risk för ny favorit. Den kostade, som ni ser, 50 spänn men det är oklart om det var välinvesterade pengar eller inte. Jag lägger upp en bild när det har mognat och klarnat (wha’ ever!).

ICAs färskpressade apelsinjuice.

Gällande apelsinjuicen, som är ICAs egna nypressade, så går det åt en del. Jag lär nog sänka minst en liter apelsinjuice i kväll och jag dräper nästan fyra stycken sådana i veckan.

Den där keson kan jag fortfarande inte se mig själv äta upp, så den bara står där och snart går ut.

Den jävla keson

För att skapa mysig stämning och lugna ner mig själv lite så tände jag rökelse. Det luktar gott och är faktiskt avkopplande att bara titta på.

Diffus rökelse.

Nu ska jag steka på några ”chicken bits”.

UHUU!
Du vet väl att du kan klicka på bilderna för att se dem större? Nu gör du det.

Det blev en shoppingrunda

Allt började med att jag behövde nya batterier till en av alla mina väckarklockor.

Jag gick med bestämda steg till Clas Ohlson och köpte de batterier jag skulle. Det var efter detta allt spårade ur, jag vandrade vidare genom den ena affären efter den andra, kan du tänka dig så tokigt. Det blev en shoppingrunda, okej.

  • Jag tittade på gardiner, jag måste få ”lite mysigt” i sovrummet.
  • Jag kom på att jag behövde vantar, tittade efter det.
  • Tanken på att ”mössan” försvann i somras slog mig, hårt i magen ungefär, det utsöndrades till ett begär.

Allt jag shoppade på min runda.

Efter lite sökande hittade jag det jag behövde/”ville ha” och shoppingrundan blev just det. Jag köpte bland annat snus och som ni ser på bilderna lyckades jag lägga vantarna på en liter mellanmjölk också. Vad gäller snuset så vet jag inte hur tänket gick när jag köpte Lucky Strike.

Lucky Stike, hur tänkte jag här?

Lucky Strike-dosan är faktiskt jävligt snygg kom jag på nyss. Den känns påkostad, är gjort av metall med plast insats i locket och i ”snuskoppen” (där man lägger använda snus). Detta var inget jag tänkte på när jag köpte dosan utan kom på när jag skulle öppna den, vilket för övrigt var en utmaning. Man var liksom tvungen att dra bort själva remsan runt om dosan, sen gick det att öppna med vissa besvär. Om smaken kan jag säga att den var god, men det beror mest på att det är gott att variera lite ibland, säger inte mer.

(Det där kunde varit beskrivningen till något helt annat men nu är det snus vi snackar om, okej.)

Den nya mössan-mössan.

Ett blondinskämt

På väg hem mötte jag en blondin. Hon frågade om vägen till Palace, jag pekade och sa; ”Det är där borta vid folksamlingen”. När jag gått ett tiotal meter mötte jag en blondin till, inte samma blondin, hon frågade ingenting så jag gick vidare.

Dryckesdon för Coca Cola Light

Den senaste timmen har jag försökt utröna om det är godast att dricka Coca Cola Light ur; A: Direkt ur 1,5 liters flaskan. B: Ur ett dricksglas. C: Ur en kaffekopp. Jag har inte kommit fram till någonting.

Mössa a’la Salem Al Fakir

Blaha, bluhp…vi tar det från början. Historien började när jag fick en mössa på köpet när jag köpte CocaCola för nästan ett år sedan.

Mössan blev liggande men nyligen började jag använda den igen. Den går att bära på många sätt, det är det som gör den speciell.

Jag bär den helst uppvikt och lite på sniskan. Detta har skapat reaktioner på igenkänning hos en artist vid namn Salem Al Fakir. Personligen hade jag ingen som helst tanke på detta när jag började bära mössan på det här viset. Likheter finns visst, det kan jag erkänna, men det betyder väl bara att det är trendigt då anser jag, eller?

Bedöm själva…

Jag tänker i alla fall fortsätta bära mössan som jag vill.

Ska vi då tala om Salem Al Fakir så tycker jag att han är ett geni när det kommer till musik. När hans första skiva kom så höjde alla honom till skyarna för hans kreativitet och genialiska melodikompositioner. När senaste skivan kom sågade många honom för att de tyckte att de tyckte att han hade blivit för ”pretto” och led av hybris. Jag anser att man får ha hybris om man gjort något bra.

Varför ska man inte få vara nöjd när man gjort något bra? Hos de personer som tycker annat handlar det om avundsjuka. Jag brukar också berömma mig själv när jag gjort något bra; ”Satan vad jag lyckades med detta!” och ”Detta blev oförskämt bra!” är uttryck jag använder ofta.

Bara för att du inte kan själv och känner dig misslyckad ska du inte kritisera andras arbete. ”Get a life, för fan!”

Jag gillade Salem Al Fakirs genombrott med ”This is Who I am” och det senaste han gjort med början i Melodifestivalen är också grymt grymt (ja x2, that’s right). Det var jävligt synd att vi inte skickade honom till finalen istället för fiaskotjejen Anna Bergendahl, fan vilken besvikelse.

”Keep on Walking” är en helt genial låt, lyssna och tänk efter, det har jag gjort. Vad jag kom fram till? Ja du, ssch!

”I was aiming for the sky, ended up flat on the ground”.

…hur många gånger har man inte gjort det liksom?

En absolut favorit från Salems senaste platta är ”4 O’clock”. Det får avsluta denna lilla betraktelse.

© 2018 Hatad & Älskad Av Alla. Alla rättigheter reserverade.