Meny Stäng

Etikett: operativsystem

Fan va gutt Apple: OS X Lion för 229 kr

Häromdagen utannonserade Apple OS X Lion. En uppgradering kan göras från 229 kr, fantastiskt.

Apple OS X Lion

Det ska tydligen gå att ladda ner och uppgradera genom App Store. Räkna med mig, jag är så jävla sugen på’att!

Mer info

iLife 11 beställt

Igår fick jag upp info om en uppdatering på min Mac, iLife ’11.

Eftersom jag precis köpt min iMac fick jag köpa uppdateringen för 79 kr som annars kostar 495 kr, jag tycker det är helt okej. Läs mer om nya iLife.

iLife `11.

Däremot har jag lite ångest för att OS X Lion släpps till sommaren, skulle jag väntat ett halvår med att beställa min dator? Njae, nu har jag den och det känns helt klart värt att ha haft den i ett halvår än att sitta och dumvänta på ett nytt operativ, så mycket kan det omöjligt skilja sig. Den som har råd med Lion får väl se.

Jag ser fram emot iLife ’11 som jag vet kommer innehålla mycket som Lion gör och vara en superuppdatering mot nuvarande iPhoto, iMovie unt so weiter.

OS X Lion – som jag trodde

Apple har smygpresenterat nya OS X Lion.

Det var tre timmar kvar till avslöjandet och jag gissade rätt att det nya OS X är betitlat Lion. Apple har offentliggjort en ”smyg-förhands-titt” på det nya operativsystemet OS X Lion. Du hittar mer information här och det ser jävligt bra ut.

OS X  Lion

Mediacentrerat, fullskärmslägen för mediahantering och import av HD-format….jada jada, som ni förstår tekniskt mumbi-jumbo för den som inte är insatt samtidigt som det verkar helt jävla fantastiskt för sådana som mig.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar