Meny Stäng

Etikett: orkidé

Nu blommar ”den där orkidén” igen

Orkidén som jag brukar kalla för ”den där” blommar igen.

Den där orkindén.

Det är lite trevligt i alla fall.

Den där orkidén har tappat alla blommor

Den där orkidén tappade alla sina blommor idag.

Därför klippte jag av den strax under andra ”kanten” (heter något finare på floristspråk men det skiter jag i).

Den där orkidën är klippt

Vi får hoppas att den kommer igen. Den har gjort det två gånger innan så den lär säkert vara pigg snart igen.

Eller vad tror Du?

Orkidén blommar igen

Om än något blekare är tillvaron mot då Du fanns här så blommar orkidén igen.

Orkidén blommar igen

”All those days that I stole from you
some day I’ll give ’em right back to you
cause you didn’t want me that way”

”All Those Days” – The Ark (In Full Regalia, 2010)

Xtra starkt snus & vad fan var det jag sa

När jag parkerat bilen hemmavid idag när jag kom från jobbet gick jag direkt och köpte onyttigheter.

Till att börja med var min tanke att köpa en stock Skruf Stark portion. Killen bakom disken hintade då om att de hade Skruf Xtra Stark på lager, jag köpte det direkt. Tobaksboden på Trädgårdsgatan i Kalmar är en av få butiker i Sverige som fått äran att provsälja detta snus. Jag tyckte han sa att det bara funnits i Norge tidigare. En stock Skruf Xtra Stark kostar 310 kronor på Tobaksboden, superpris!

Skruf Xtra Stark

Som storsnusare tycker jag det är fantastiskt med ett snus som är starkare än Skruf Stark, som jag redan tycker har bra styrka. Om jag inte minns fel så är nikotinhalten 14 mg/g i Skruf Stark portion. Där omkring ligger även General Ekstra Stark portion som är en annan goding i snusdjungeln, det är starkt. Jag har inte lyckats hitta var nikotinhalten i Skruf Xtra Stark ligger ännu, men är det starkare än Stark så är det jävligt bra. Förmodligen det starkaste snuset som finns i Sverige, rätta mig gärna om jag har fel.

Och till slut; VAD FAN VAR DET JAG SA!?

Orkidén knoppar. Vad fan var det jag sa?!

Orkidén skulle repa sig, det fungerade den här gången också. Fy fan vad bra jag är!

(Som vanligt uppskattar jag om du delar med dig av dina tankar som du nu ändå sitter och tänker. Skriv en kommentar istället för att sitta där tyst och glo!)

Wolverine, orkidén gick av & en jävla massa godis

Idag var jag och hälsade på på jobbet, jag är sjukskriven för tillfället om du inte visste det.

Huvudsyftet var att lämna lite papper angående min sjukskrivning men där på ett skrivbord stod den, min julklapp, en fet jävla godiskorg proppfylld med godis och choklad. En perfekt julklapp till en diabetiker som mig.

Godiskorgen jag fick i julklapp av jobbet.

Choklad är en sorts godis jag vet, men den låg där i korgen i alla fall. Det var kul att se hur de hade det på jobbet, även om det var en snabbvisit, och få en glimt av den sprängfyllda mailkorgen. Den var nästan lika full som godiskorgen.

I eftermiddags tog jag en promenad, jag passade på att ta en extra sväng runt stan när jag skulle posta ett brev. Det var skönt att komma ut en sväng och se lite riktiga människor. Där på stan smet jag in en sväng på Indiska och köpte rökelse. Jag har tänkt köpa rökelse ett tag och idag smällde det. Det blev ”Lemongrass” och ”Lavendel”, halva ”Lemongrass”-paketet har nästan gått åt i kväll.

I kväll har jag bara gottat mig i soffan, ätit goà mackor, rökt vattenpipa, smaskat på julklappsgodiset och avslutade precis en kopp yogi-te.

Orkidén.

En sorglig sak som hände var att orkidén gick av idag. Den hade precis fått fina knoppar som var på väg att slå ut och så råkade jag bryta av den. Jag lovar att det var en olyckshändelse, jag skulle bara stötta upp den med en pinne och ett par klämmor. Hej, det kanske var ett tecken(?).

Jag klippte dock av den på samma sätt som innan för att den ska kunna återhämta sig. Hej, funkade det en gång så måste det väl fungera igen.

Nu ska jag värma på lite mer yogi-te, kasta mig på soffan och kolla på ”X-Men Origins: Wolverine”.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar