Meny Stäng

Etikett: OSX

Köp, köp, köp…

Tänkte dra en resumé av min vecka på iTunes och summera de inköp jag gjort. Till att börja med ”Tweetbot for OSX” som är en fenomenal app för att hantera Twitter. Jag köpte iPhone– och iPad– versionerna för en vecka sen kanske och nu köpte jag OSX-appen för 149 kr. Jag har aldrig köpt en så dyr app men det var helt klart värt det för den är så jävla bra. Det bästa är att den synkar var man är i feeden via molnet så om du lämnar feeden på iPhonen så hamnar du på samma ställe där du slutade när jag kollar senare på ex. min iMac, så jävla smidigt!

Veckans appar: Tweetbot och Jamaicanize

Sedan köpte jag en intressant app som heter ”Jamaicanize – Jamaican Patois Translator” (15 kr). Den översätter mellan engelska och patos (jamaicansk engelska). Inte för att jag behöver det särskilt ofta och har inga nära planer på att åka till Jamaica, men det kan vara kul ibland och jag har bestämt att någon gång i livet ska jag åka till Jamaica och då är det ju super att man kan kommunicera med lokalbefolkningen på deras egen ”dialekt”, super!

Ett annat köp jag gjorde var Tribal Seeds självbetitlade album innehållandes en av världens bästa låtar ”Dark Angel” (99 kr), lyssna på den, den är grym. Introt är så jävla mäktigt att ögonen tåras.

Kod – textredigerare för programmerare till OSX

Äntligen har jag hittat en textredigerare att programmera i för OSX som är värd namnet. Den heter helt enkelt Kod.

Kod har stöd för de vanligaste programmeringsspråken och färgkodar på ett intiutivt sätt så det blir lätt att hålla koll på både taggar och variablar.

Kod, en jävligt bra editor för Mac OSX.

Jag tänkte bara tipsa dig som har Mac om att Kod finns och att jag tycker det funkar jävligt bra. Vill du ha djupare information besök kodapp.com.

Copyright © 2018 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar