Meny Stäng

Etikett: paket

Kalsong-surpris

Idag var det jobb som vanligt numera. Det gick ju bra förutom att jag känner mig så jävla långsam i allt jag gör. Kanske är jag för noggrann, vad vet jag.

När jag kom hem mötte Jenny mig i hallen med ett paket bakom ryggen. Hon överraskade mig med nya kalsonger och badskum. Jag behövde uppmuntring efter några tuffa dagar och med en sån underbar och omtänksam flickvän är det svårt att inte vara lycklig.


Sedan handlade vi. Sedan råkade vi gå in i en second hand-butik. Där hittade vi något som kommer göra stor skillnad här hemma. Vad det är får du reda på en annan dag.

Sedan handlade vi igen. Det var extrapris på yoghurt där vi handlade igår så vi åkte dit och köpte några paket till. Så nu har vi yoghurt så vi klarar oss till mitten av september.

Uppe med tuppen

Idag vaknade jag fan tidigt. Redan klockan sju vaknade jag och var pigg för omväxlings skull. Redan 7.40 cyklade jag till Coop på Giraffen för att hämta ett paket.

När jag kommit hem och med Jenny fortfarande snarkandes i sovrummet så jobbade jag lite. Runt tiotiden tog sig Jenny upp ur sängen så jag slapp vara ensam.

Tack vare det fina vädret har vi kunnat vara ute mycket idag. Vi har suttit på uteplatsen och druckit kaffe oxh lapat sol.

Det blev även en tur till till Giraffen. Jag behövde hämta ut mina droger och Jenny behövde lite smink. Satan vad dyrt smink är. Man tänker inte på det men när man väl kollar priserna så är det chockerande.

Något annat som också är jävligt dyrt är kattmat och kattsand. Ett tips till er med katt är dock att kolla in Ever Clean. De har kampanj nu och 10 kg sand, som annars kostar 249 kr, kostar nu bara 139 kr.

Senare på eftermiddagen tog vi en promenad på stan och köpte årets första glass. Den avnjöt vi i solen vid Systraströmmen mittemot biblioteke.

Och som jag skrev i förra inlägget så grillade vi till det lite med ”helg mitt i veckan”-attityd.

  
    
    
    
    
 

Cykeltur med paket

Ikväll har jag cyklat men jag hade ett paket till att hämta.

När jag kom hem från jobbet bytte jag snabbt om till träningskläder och begav mig ner till cykeln. Det blev en tur runt Djurängen/Funkabo/Berga/Ängö.

På tillbakavägen hämtade jag ut ett paket jag hade liggande väntandes på Pressbyrån Östra Sjögatan. Mitt galna shoppande senaste tiden gjorde mig vilsen gällande paketets innehåll men när jag kom hem och öppnade paketet fick jag svaret.

Ett par röda Converse.

Vad fan ska jag med dem till? De är ju snygga och så men kom igen, skärpning för helvete. Ett par röda Converse, ja ja, de passar väl alltid någon gång.

Idag var lite som julafton

Jag har shoppat som en idiot de senaste dagarna.

Idag hade jag tre paket att hämta på Posten (Pressbyrån Ö Sjögatan).

Paketen.

Det ena innehöll ”Hatad & Älskad”-kläder, två hoodies (en svart, en vit), en långärmad tischa och en ”scarfs”. Allt finns att köpa i min lilla butik och jag kan säga att ”hoodisarna” är sjuuukt sköna.

Hatad & Älskad Svart Hoodie.

Det andra paketet innehöll en as-snygg och supertrendig klocka från Swiss Balance värd ca 1300 kr men köpt på Tradera för 50 kr.

Swiss Balance-klockan.

Det tredje paketet var fel, inte till mig, så jag fick åka tillbaka till Pressbyrån och byta. Det rätta paketet innehöll en liten LED-boll, helt meningslös men ganska snygg och effektfull om man placerar den rätt (jag ställde den under tvn, frågor på det?).

Nähe, då går vi vidare! På väg hem efter jobbet stannade jag till på MediaMarkt och köpte Medal Of Honor: Tier 1 Edition som jag hade förbokat. Det var fan billigt, 399 spänn, helt okej!

Medal Of Honor: Tier 1 Edition, XBox360.

Puh! Nu ska jag ta en Monster och spela MOH:T1, tjing!

Note to self: Håll igen på shoppingen nu för fan och spara lite pengar istället. Kan vara bra att ha om tiderna blir tuffa.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar