Meny Stäng

Etikett: parkering

Tillbaka på gymmet i nya byxor

Det har varit lite SI OCH SÅ med träningen senaste tiden. Har nog varit på gymmet en gång på en månad.

Men idag tog jag mig i kragen och bar bort mig till Malkars. Jag köpte ju nya träningsbyxor för ett tag sedan så jag måste ju använda dem. Känner mig trendig faktiskt i byxor av senaste modell och ett par bluetooth-hörlurar.

Jag körde armar, bröst, mage och rygg idag. På torsdag har jag planerat att ta mig iväg igen och då blir det ben, mage, rygg och axlar. Har någon synpunkter på mitt upplägg får du gärna komma med tips.

traningsbyxor

Liksom utebliven träning saknar jag även bilen, parkeringsplatsen ekar tom. Det går visserligen bra att åka buss, cykla eller gå till de flesta ställena jag brukar befinna mig på. Ska man längre eller handla större grejer blir det däremot jobbigt. Att lasta en tio kilos säck med kattmat + tio liter kattsand på cykeln är inte det lättaste. Då ska vi inte tala om att forsla med en Ikea-byrå eller en bokhylla på bussen – ganska knepigt. Vi sparar dock pengar för att framåt våren/sommaren kunna köpa en ny bil…eller bättre begagnad, gärna bättre än den förra.

Nähepp, hörru, nu ska jag hoppa ner i badet!

tom-parkering

skumbad

 

Ett djupt andetag, nu börjar vi igen

Det har ju rått bloggtystnad här en stund men nu är jag tillbaka. Lite mer sparsmakat upplägg men för den sakens skull inte mindre viktig.

Jo då så att… helgen är här och jag har tänkt försöka vara hemma denna helg. Det blir förmodligen mycket sittandes vid datorn men jag ska försöka klämma in lite tv-spel också. Sedan har jag börjat teckna en del i blyerts, det är både roligt och rogivande. Kanske lägger jag upp några av mina alster här efter hand.

Jag måste bara nämna en sak till, jag har skaffat parkeringsplats nu, jag hyr alltså en fast plats. Jag tröttnade på att folk parkerar egoistiskt och att behöva ställa bilen flera kvarter bort från mitt hus. Nu vet jag att jag alltid har en plats och att det aldrig blir för långt att gå. Det är värt 107 kr per månad alla dagar i veckan, alla månader om året.

I brist på annat så var min dag idag

Under semestern har jag blivit duktigare på att äta frukost, jag äter numera frukost. Den absoluta favoriten är ”Yoggi Äpple/Kanel/Vanilj” med ”ICA Crunchy Jordgubb & Yoghurt”.

Det här är vad jag åt till frukost idag. Som ni ser är den här frukosten betydligt bättre än frukosten för tre veckor sedan som ni ser rester av i bakgrunden.

På lunchen idag lyckades jag med veckans sämsta parkering, jag vet i fan hur jag ställde mig. Snett och jävligt blev det i alla fall, eller vad säger ni?

Det roliga i det här inlägget är att det är jättetokigt att dricka rom till frukost och att jag parkerade helt galet på min lunch idag.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar