Meny Stäng

Etikett: pengar

Allt dras av (tro det eller ej!)

Fuck vad det går åt pengar just nu! Jag har cashat massa för skit…det säger jag inte, men satan vilket straff jag fick.

”Allt dras av (tro det eller ej!) – Petter

Föresten, var det Emma jag mötte förut i eftermiddag? Det kändes i hela kroppen när jag hörde rösten och såg ansiktet. Tyvärr kom jag på för sent vem det kanske var. Var det du, Emma?

Limbo och otillgängliga läkare

Jag vaknade med ångest i morse men valde ändå att gå till jobbet. Jag tänkte att lite arbete får mig att tänka på annat, jag behöver pengarna och andra värdsliga ting.

Det var ett jävligt dumt beslut, jag fick visserligen en del gjort, men jag tvingade mig själv från att bryta ihop i 1 timma och 40 minuter (kanske). Efter det bestämde jag mig för att gå och hämta ut min medicin Alimemazin (låter som en jävla trollformel). Väl på apoteket hade inte min läkare skrivit ut recept som vi kommit överens om. Jag försökte nå min läkare på telefon men han svarade inte.

Ångest och sätt att dämpa den

Jag vände tillbaka till jobbet med hopp och vilja att kämpa mig igenom dagen utan medicin. Det höll i cirka 1 timma och 45 minuter till, sedan erkände jag läget för min chef som gav mig tillåtelse att gå hem. Jag försökte nå min läkare igen men fick inget svar på telefonen.

Väl hemma ringde jag till min läkare säkert 5 gånger men fick inget svar. Den sjätte gången svarade växeln och gav mig beskedet att han var på ”tjänsteärende” och återkommer kl 16.40. Naiv som jag var satte jag hoppet till den tidsram om 20 minuter att nå honom då, men tror ni han svarade när jag ringde kl 16.46? Självklart inte, jag är säker på att han åkte hem till familjen redan kl 16.

Nu sitter jag här och velar mellan att peta i mig sömntabletter för att somna, sticka och köpa en flaska sprit eller cykla bort till psykakuten. Det här är limbo mina vänner, limbo på högsta nivå.

70 logos till en ny segway

Jag kämpar för att få råd med en ny segway. Ett sätt är att förena nöje med nytta.

Jag har satt upp en ny webbplats för att hjälpa företag med nya logotyper. Samtidigt är tanken att jag ska tjäna ihop till en ny segway bland annat.

Så…

  • Har du precis startat företag?
  • Ska du lansera en ny produkt?
  • Vill du förnya din företagsprofil?logoakuten, billig logo

 

Då har du hamnat helt rätt. Logoakuten hjälper dig med ny logotyp för ett företag eller en produkt till en billig peng. För ytterligare en lite peng får du en helt ny grafisk profil för ditt företag.

Tipsa gärna vänner och bekanta om den här tjänsten! Billigare kommer du inte undan med tanke på vad du får. Kom igen nu!

När jag har sålt 70 st logos har jag råd att köpa en ny segway.

Om jag hade pengar…

Om jag hade pengar

Ya ha deedle deedle, bubba bubba deedle deedle dum
Bara gå omkring o jabba daj
hela fickan full med guld

Jobba när jag ville
Ya ha deedle deedle, bubba bubba deedle deedle dum
Om jag bara vore lite rik
jabba dabba dibi dibi dum

”Om jag hade pengar” – Cornelis Vreeswijk

Fan vad jag saknar min Segway!

Det har gått en tid nu och min segway är fortfarande spårlöst försvunnen. Trots en ihärdig kampanj för att få fram information hände ingenting.

Efterlysningen av min segway som tapetserade hela Kvarnholmen.

Jag saknar min segway som fan kan jag säga. Jag har varit så van att kunna ta den när jag ska iväg och köpa något litet eller bara kolla läget på stan. Det finns med andra ord ett stort tomrum efter min segway.

Jag har bestämt mig för att spara ihop till en ny, men det är en lång bit till 30-40 000 kr. Det blir förmodligen en begagnad,om jag inte vinner på Lotto vill säga.

Du vet att du kan stötta mig på vägen till en ny segway. Klicka på knappen här till höger och skänk en tia, det är ju bara 10 kr, så kom igen. Jag vet att ditt hjärta säger ja.

SEGWAY: Försäkringsbolaget har sagt sitt

Idag fick jag brev från mitt försäkringsbolag med ett yttrande angående min Segway, som blev stulen för ett par månader sedan.

Segway: Ersättning från försäkringsbolaget

De skriver att jag får ersättning med 19 688 kr. Vidare skriver de att;

Segway klassas som en cykel. Självrisken är 25 procent av skadebeloppet.

För att du ska få full ersättning om en skada inträffar krävs att du följt de aktsamhetskrav som finns. För alla egendomsskador i denna försäkring gäller generella aktsamhetskrav:

Generella aktsamhetskrav: förvara och handla egendom så att skada eller förlust så långt som möjligt förhindras.

Har du inte följt aktsamhetskraven kan ersättningen sättas ned. Vi anser att du har brustit i aktsamhetskraven genom att ni inte har haft uppsikt på er segway på en plats där mycket folk är i rörelse.

Jag vet inte vad jag säger om det, har du några synpunkter på yttrandet skriv gärna en kommentar!

Relaterat;

EXTRA! EXTRA! Min Segway är stulen!

Min Segway är stulen, hittelön 1000 kr

SEGWAY: Inget nytt under solen

Tävla om 100 000 kr och iPad2

Just nu håller Läkerol en tävling där du har chans att vinna 100 000 kr. Varje vecka har du även chans att vinna en iPad 2.

Tävla om 100000 kr med Läkerol

Det du behöver göra är att mixa ihop dina egna smaker plus att motivera ditt val.

Tävla här!

Vatten, vatten, vatten

Fan vad skönt att vattnet är tillbaka i Kalmar. Mest för att det är skönt att slippa allt gnäll.

Vilka är det då som gnäller? Fattiglapparna så klart, alltid fattiglapparna. De som inte har råd att köpa riktig dricka vänder sig mot vattenkranen och gråter. Get a life för fan, skaffa ett riktigt jobb.

Nu går det ju lyckligtvis att dricka kranvattnet igen, men skulle samma sak hända igen, håll käften för fan. Det finns så många drycker att köpa som är tusen gånger godare än vatten. Så sluta lipa, gå och handla.

Det är så klart bara min åsikt, din verklighet kan se helt annorlunda ut, fattiglapp.

Lottovinst och chans på 127 miljoner

Jag langade in en Lottosatsning till helgen som var.

Idag när jag var och handlade kollade jag om det var någon vinst, det var det. Tjuotvå kronor hade jag vunnit. Jag förlängde samma rader till Lotto nu på onsdag med hopp om att vinna drömvinsten som ligger på 127 miljoner kronor.

Jag skrev ju att jag ska lägga upp lite bilder från helgen i dagarna. Det är en jävla massa bilder att gå igenom så det får bli när det blir. Här kommer ett smakprov, håll till godo.

Två måsar kämpar om luften.

Fy fan vad rätt Gudrun, elda på!

Hahaa, alla är så sjukt förbannade på Gudrun Schyman för att hon eldade upp 100 000 kr nu under Almedalsveckan. Jag fattar inte varför, vill hon visa hur allvarlig hon är i det hon säger och vill elda upp partiets pengar eller om det nu var hennes egna så what the fuck! Låt kärringen hållas.

Go Gudrun säger jag, sen får alla andra säga vad de vill! Även om jag själv tycker att jag hade kunnat få pengarna och brännt dem på ett helt annat sätt. Kör på för fan! Det är så skönt att se någon som vågar göra något på riktigt någon gång och inte bara snacka.

Hör reporterns töntiga kommentarer om burksamlare. Säg åt burksamlaridioten att skaffa sig ett jobb istället.

En annan rolig grej är när man hör en annan kille i bakgrunden ber Gudrun att lägga på MER pengar på grillen.
”Lägg på lite…lägger du på lite Gudrun också ” …HA HAA!

Jag vill dock påpeka att jag stödjer inte Fi på något som helst vis och tar inte någon som helst politisk ställning kring detta.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar