Meny Stäng

Etikett: Plantering

För mycket sov

Idag sov vi bort halva jävla dagen…IGEN!

Men vi han till tvättstugan på utsatt tid och när tvätteriet var klart åkte jag iväg till det ena kontoret (jag har två kontor just nu verkar det som).

Senare på eftermiddagen gick Jenny och jag en promenad. På vägen passerade vi Netto och där smet vi in och köpte fil och lite naturgodis (bl a brändamandlaaaar!). Vi hittade även billiga fröer så vi planerade lite för vårt lilla trädgårdsland, ska bli så jävla kul att börja plantera!   

    
    
 

Den mest underbara

Igår natt sov Jenny hemma för första gången sedan hon blev inlagd, drygt en månad sedan. Helt jävla otroligt vad underbart att få somna bredvid henne och vakna av hennes händer mot min rygg. Jag är så kär i den tjejen så det går inte att beskriva med ord. Hon är den sötaste och mest underbara människan jag vet.

Sötast i världen

När jag lämnat tillbaka Jenny till Psyk så tog jag en cykeltur, först till stan och Lindra för att kolla efter en ram till en av mina tavlor som vi ska hänga upp i lägenheten. Jag hann även förbi Clas Ohlson för att köpa ”betongkrokar” och en ny lampa till vår nyinförskaffade fönsterlampa i köket.

Lampan i köksfönstret

Då jag inte hittade någon ram på Lindra så styrde jag kosan mot Kupan istället. Där fanns en ram som passade men den såg inte ut som ramen jag har i huvudet så jag köpte den inte.

Jag får så tydliga bilder i mitt huvud över hur saker ska se ut och lyckas jag inte få till det exakt så så blir jag besviken. Jag vet att det är skadat och jag är nog tvungen att kompromissa lite här. Jag ska nog köpa ramen på Kupan och spraya den med guldfärg så blir det i alla fall näääästan som jag tänkt.

När jag kom hem lade jag på ny jord, eller dressade, på rabatten vid uteplatsen. Tack mamma och pappa för jorden, eller dressingen, ni är bäst!

Dressad rabatt

När det var klart satte jag lökarna jag fick av Jenny i spontanpresent för ett tag sedan. Jag är sugen på att plantera mer, skapa konst i rabatten med stenar, sand och grus, ja allt som finns. Även här har jag tydliga bilder i huvudet av vad som går att göra. Till våren kanske det blir verklighet.

Senaste tiden

Tänkte summera lite vad som hänt senaste tiden så här kommer en kort resumé.

Häromdagen besökte jag vad som kanske möjligtvis eventuellt kommer bli min nya arbetsplats. Det var kul att se hur det ser ut och hur de har det. Om du undrar vad som finns i alla lådor så är det tv-skärmar som ska visa reklam, mer än så tänker jag inte avslöja.

Nya jobbet kanske

Jag håller på att gräva upp några fula vinbärsbuskar som finns i ”våran” rabatt vid uteplatsen. Tanken är att göra plats åt fina blommor och någon eller några nya roligare buskar.

Rabattprojektet

Mitt måleri har satt lite fart. Jag håller just nu på att avsluta alla tavlor som jag påbörjat men som sedan bara stått och samlat damm. Ett kanske inte så kul projekt eftersom jag har massa nya idéer som jag vill påbörja men ändå kul att få tavlor färdiga som jag jobbat med ett tag…eller som stått för länge kanske.

En av tavlorna som är på gång

Att jag töjt mina hål i öronen har säkert många lagt märke till men det är faktiskt ingen som sagt någonting till mig om dem. Om det beror på att folk tycker det är fult eller inte låter jag vara osagt men som vanligt så säger jag; ”Det retar alltid någon” och då är jag nöjd.

Röjning och nytt hål

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar