Meny Stäng

Etikett: Polare

En (o)vanlig torsdag i Juli

Tog bussen till Borgholm idag vid lunchtid. Möttes av Mamma och Evita när jag gick från busshållplatsen mot mitt föräldrahem.

Drack kaffe, käka mackor och samtalade med far och mor. Ett par timmar senare strosandes på stan köpandes en tröja, smuttandes på ett glas pilsner.


Njöt av sommareftermiddagen i hamnen. Himlen var fylld av bomullstussar, solen slött dalandes mot sundet.


Kväll hos mina kära vänner N & L avslutades med öl i kylig Ölandsluft vid hamnkanten.


Nu somna sött i pojkrummet. Hög på lycka, hög på livet.

Imorgon jag inget tar för givet.

Skratt

Helgen som gick blir längre och längre bort för varje dag som går. Vad hände då?

Jo Nicke var inne och hälsade på. Vi åt gott, skrattade gott och njöt av gott sällskap. Det var trevligt att träffas, prata skit och spela spel. Tack!

  
    
    

Sommarens lata dagar

Sommaren är här nu, om du missat det! Det tog mig själv nästan hela juni innan jag fattade det. Men den senaste veckan har varit fylld med bad, glass, mera bad och annat sommarskoj.

Min bästa vän herr Witt var nere på visit med sina två söner så det blev en hel del lek, stoj och fotboll.

Och Jenny och jag har badat i snitt 1,5 ggr/dag de senaste dagarna. Glass går också åt en del, man ska äta mycket glass på sommaren, då håller man sig glad…eller mätt, hur det nu är.


Jag och mina homies, Bengt och Oscar.


På beachen.


Jenny gillar glass.


Angelica och Jenny i det blå.


Sommarfika hos päronen.

IMG_4973.JPG
Min gudson Erik visar sina gangstertalanger.

Veckan som var (v. 23)

Veckan som var har både innehållit besök på botten och besök på fina tillställningar.

Deppig JeppeI början av veckan var jag jävligt deppig, men då tog Jenny med mig ut på en åktur bilen och det piggade upp. Vi bara körde och körde ut på landet med bondgårdar och torp. Det kunde slutat illa för vi hade ingen aning om var vi var. Egentligen var det inte så farligt, bara att vända och köra tillbaka 1 km och svänga ner på 125:an. Men roligt var det, jag var glad och Jenny var glad och då var ju hela bilen glad.  Fast senare blev jag deppig igen, så, ja…

Jenny kör bil  Idag har Jenny varit på bal, hon var fan det vackraste jag sett i sin fina klänning, sitt smink och sitt hår. Hur stolt och lycklig får man vara liksom? 

Jenny, Emma och Amanda på bal Själv tragglade jag Magic med Nicke ikväll, en eloge till honom som inte ger upp att lära mig ett spel som en person som jag aldrig kommer fatta. Men det var jättetrevligt att hänga där en kväll och spela och snacka skit. Tack för det!

 Magic är inget lätt spel
Just det! Jenny var sugen på Philadelphiaost så när vi ändå var på City Gross köpte vi med oss 1,65 kg. Går ju ändå åt liksom! 

Jenny gillar Philadelphiaost 

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar