Meny Stäng

Etikett: priser

Chockhöjning av snuspriser!

Jag fick mail från Skruf Store häromdagen. Det var inga roliga nyheter.

Chockhöjda snuspriser efter nyår.

Tobaksskatten höjs och med den priserna på snus och andra tobaksvaror. När jag beställde snus från Skruf Store senast kostade en stock med 10 dosor 350 kr. Efter årsskiftet höjs alltså priset per stock med 160 kr, det är fan sjukt!

Hutlösa snuspriser

Fy fan, vad dyrt snuset har blivit, tur att man inte är fattig.

Svindyrt snus

Svindyrt snus.

Jag funderar på att sälja bilen och hittade en jäkligt bra sajt

Jag har lite tankar på att kanske sälja min bil och skaffa något som är snäppet bättre. Bland annat för att biljäveln ramlar sönder bit för bit, som jag skrivit om tidigare.

För att få någorlunda koll på vad jag kan få för bilen hittade jag en jäkligt bra sida där man bara fyller i regnummer på bilen sedan får man en uppskattning på vad den är värd. Bilpriser heter sidan, www.bilpriser.se.

Jag har tidigare använt andra liknande tjänster på nätet för att värdera bilar men det har antingen kostat pengar eller varit en sjukt krånglig process.

Bilpriser har dock samlat i princip allt du behöver för att sälja eller köpa bil. Du kan få förslag på bra försäkringar, jämföra priser. Det finns dessutom länkar och verktyg för att hitta bra priser på reservdelar. Dessutom listar de tester av bilar, bilhandlare, reservdelar och det mesta du behöver veta för att få bra koll på både vad din bil du tänker sälja är värd eller vad som är ett rimligt pris för en bil du ska köpa.

Jäkligt bra det här med tester av olika bilar och priser på reservdelar. Det ger dig en bra bild av vad du kan förvänta dig av bilen du tänker köpa och vad eventuella reservdelar du kan tänkas behöva kan komma att kosta.

Ett tips om du ska sälja eller köpa bil som sagt, Bilpriser.se.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar