Meny Stäng

Etikett: Resort

Re-cap Februari #2: Ekerum

Den trogna och uppmärksamma läsaren kommer ihåg att Jenny och jag fick en övernattning på Ekerum Resort Öland i julklapp av hennes föräldrar. I lördags var det dags!

Vi var ”tidigt” uppe och packade allt vi skulle ha med oss, inte så mycket eftersom det bara var en natt, men lite grejer behövde vi ju. Vi tog bussen vid 14 och vi hoppade på på Malmen. Varför är hållplatsen viktig? Jo, för Jennys syster med pojkvän hoppade på en hållplats senare, Chokladfabriken.

Vi hade planer både på att gå på Spa och äta på den fina restaurangen. Det blev dock för stressigt med spa och på restaurangen hade de bara två rätter att välja på och vi ville inte krångla med vegansk mat heller eftersom det inte fanns på menyn. Vi tog oss däremot till pizzerian, vilken jag kan rekommendera. De har många egenkomponerade pizzor, som man inte hittar på andra pizzerior, och dessutom med Öländska råvaror vilket är ett plus både för den lokala anknytningen och för miljön. Jävligt gott! Vi satt kvar en stund och pratade och tog ett par extra öl, sedan gick vi tillbaka till respektive rum.

Lite senare sammanstrålade vi i Hanna och Alex rum där vi hade tänkt spela lite spel och dricka lite vin. Istället hamnade vi i soffhörnan och pratade om allt mellan månen och Mongoliet. Jag hade och jag tror allihopa hade en riktigt mysig och trevlig kväll, det verkade så i alla fall för vi satt uppe inpå småtimmarna. Tack till alla som medverkade!

jenny-o-jag

jenny-i-rummet

soffhornan

jenny-o-jag-i-duschen

badrummet

utsikt

alla-i-soffhornan

ekerum-17-sangen

En natt på Ekerum

I förra inlägget om juldagen glömde jag ju skriva om den fantastiska julklapp Jenny och jag fick av hennes föräldrar.

I mitten av februari ska vi få åka till Ekerum och bo en natt i en lägenhet där. Jag vet inte, men jag antar, att det ingår tillträde till deras SPA, vore superhärligt i alla fall.

Jennys syster Hanna och hennes pojkvän fick en likadan julklapp och eftersom vi ska dit samtidigt kommer vi säkert käka middag ihop i alla fall. I övrigt hoppas jag att Jenny och jag kan umgås så mycket som möjligt och njuta av att vara hemifrån om så bara för en natt.

julklapp-fran-anders-och-karin

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar