Tänkte summera lite vad som hänt senaste tiden så här kommer en kort resumé.

Häromdagen besökte jag vad som kanske möjligtvis eventuellt kommer bli min nya arbetsplats. Det var kul att se hur det ser ut och hur de har det. Om du undrar vad som finns i alla lådor så är det tv-skärmar som ska visa reklam, mer än så tänker jag inte avslöja.

Nya jobbet kanske

Jag håller på att gräva upp några fula vinbärsbuskar som finns i ”våran” rabatt vid uteplatsen. Tanken är att göra plats åt fina blommor och någon eller några nya roligare buskar.

Rabattprojektet

Mitt måleri har satt lite fart. Jag håller just nu på att avsluta alla tavlor som jag påbörjat men som sedan bara stått och samlat damm. Ett kanske inte så kul projekt eftersom jag har massa nya idéer som jag vill påbörja men ändå kul att få tavlor färdiga som jag jobbat med ett tag…eller som stått för länge kanske.

En av tavlorna som är på gång

Att jag töjt mina hål i öronen har säkert många lagt märke till men det är faktiskt ingen som sagt någonting till mig om dem. Om det beror på att folk tycker det är fult eller inte låter jag vara osagt men som vanligt så säger jag; ”Det retar alltid någon” och då är jag nöjd.

Röjning och nytt hål