Meny Stäng

Etikett: Rutiner

Anställd

Idag var ingen vanlig dag dör idag började jag jobba. Jag har ju jobbat tidigare under våren men då som frilans, nu är jag anställd, vilket är en trygghet. Det känns skönt att finnas i ett sammanhang igen, att få in rutiner och att känna att jag behövs. Riktigt kul att få äran att jobba med det härliga gänget på Media 4 You.


Efter att jag slutat jobba, som jag gör klockan tolv, åkte jag till Angelica där Jenny redan var. Där blev det kaffe och garv åt saker som normala människor inte skulle fatta ett skit av. Sedan hemfärd för en enkel lunch för att sedan styra bilen till NetOnNet och lämna tillbaka skruvdragaren som vi köpte igår. Smarta människor köpet det de behöver för stunden och lämnar tillbaka när de är klara med uppgiften. Ett tips till alla snåljåpar där ute, eller fattiglappar.


Idag var det marknad i Algutsrum (Öland) så dit åkte vi också. Det fanns inte mycket roligt men jag köpte varsina byxor till Jenny och mig och så givetvis det traditionella marknadsgodiset.

Dagen efter…

…den stora födelsedagen var som vilken dag som helst fast med lite kladdkaka i ena kanten. 
Ny livsstil

Idag sov vi alldeles för länge igen, som vanligt, måste bli ändring på det. Imorgon börjar min nya livsstil.

  • Gå upp kl 8
  • Jobba förmiddagar
  • Promenad varje dag
  • Äta nyttigt och regelbundet
  • Inget godis på vardagar

Plus att jag ska kontakta gymmet och komma igång med den träningen också.

Åter till idag. Runt lunch kom min bror hit, han har aldrig varit i vår nya lägenhet så det var jättekul att han tog sig tid att titta in en stund.

Annars har vi tagit en långpromenad och handlat. Dagens middag blev bakad potatis med ishavsröra.

Ikväll har vi kollat på Maria Wern och lite annat shit på play. Ett tips är ”FC Nörd” på TV4 Play (sänds på Tv 12 på tisdagar). Helt osannolika nördar som knappt inte gjort något mer fysiskt än att skita ut mammas lasagne i hela sitt liv.Självscanning är ett måste! Sjukt smidigt och bekvämt att handla.

Kaffefilter är svårt. Får inte vara för stort och inte för litet. Köpte för litet häromdagen – bra mycket sump i det kaffet.


Jävligt bra klipp på bananer. Köp, köp, köp!

Min cykel är inte bara snygg, den har imponerade lastmöjligheter också.


Var godare att äta än det ser ut. Sorry, matbilder är inte min starka som du som läst bloggen ett tag vet.

Press utan ork

Det läggs stor press på mig just nu och jag vet att det är mitt ansvar att vända den här onda spiralen jag är inne i just nu. Det är så jävla svårt att GÖRA något när jag inte har någon ork.

Det ligger på mig att jag anstränger mig för att jag ska börja må bra. Det är lätt att säga skriva och tänka men det är en helt annan sak att verkligen göra något.

Var finns gnistan?

Jag behöver rutiner och balans i livet nu och jag ska göra minst en sak om dagen som gör mig nöjd. Det kan handla om att ta en promenad, gå till gymmet och köra 10 min, dammsuga EN del av lägenheten, tvätta, tömma/fylla diskmaskinen. Du fattar säkert.

Den stora frågan är bara vart jag ska hitta orka till att göra något över huvud taget och inte bara sätta mig och ÄLTA, vart?

Var hos doktorn idag

Jag var hos min doktor idag, jag har kallat honom läkare innan, men alla säger doktor så jag hänger på där helt enkelt. Det låter ju lite mäktigare faktiskt.

Han är jävligt skön min doktor, den bästa doktor jag träffat tror jag. Idag hade vi en del att avhandla med tanke på hur senaste tiden sett ut, det har varit mycket skit.

Mina träningsskor

Vi diskuterade min ångest senaste tiden och för att fatta mig kort kom vi fram till att jag behöver mer rutin i min tillvaro. Exempelvis måste jag komma igång med träningen och ta mig till gymmet. För att eftermiddagarna ska kännas mindre jobbiga ska jag försöka att sticka till gymmet direkt efter jobbet. Då vet jag att jag har något att göra och slipper tänka att jag ska hem till ensamheten i lägenheten. Ensamheten är svår!

Så det blir helt enkelt att börja gymma tre gånger i veckan och power walka två. Det har ju funkat förut så det måste funka nu, det ska funka nu!

Att ha rutiner är bra, då slipper jag fundera så mycket.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar