Meny Stäng

Etikett: Saknad

Skördefest eller något

Idag bar det av mot Öland. Jenny och hennes föräldrar plockade upp mig hemma för färd över till ön. Ungefär halvvägs mötte mina föräldrar upp så jag kunde åka med dem hem till Borgholm (städernas stad, som en god vän uttryckte det).

 
Väl på plats i mitt barndomshem* fikade vi lite och cyklade sedan ner till centrum för att se vad Borgholm erbjöd i Skördefest-väg. Herre jävlar vad folk det var! För en person med social fobi innebär det att jag ser inte vad som finns runt omkring förutom alla människor. Så jag vet knappt vad som fanns på stan, jo lite hantverk, några tavlor och grönsaker, i övrigt är det blankt. En sak till såg jag; en skitsnygg kofta som jag inte kunde låta bli att köpa.

Den blir skön i vinter.

Ikväll träffade jag Nicke och Linda, ”det var alldeles för länge sen vi sågs” (T. Ledin)

Det började med att N&L skulle hitta något att äta ute men eftersom det är Skördefest så betyder det ”smockfullt av folk överallt”, så det tog ett tag att hitta ett ställe där man inte behövde vänta drygt en timme på maten.

När maten var köpt och uppäten spelade vi brädspelet ”Drakborgen”. Ganska krångliga regler med efter att vi spelat en stund lossnade det och det var riktigt skoj. De har så många roliga spel och det är kul för det är ett lätt sätt att umgås på. Jah fick ju självklart se deras nya lägenhet så det var extra roligt.

Nu ska jag sova hemma i mitt pojkrum* men vill hellre vara någon annanstans med någon mycket speciell.
* Shit vad gammal jag känner mig när jag skriver såna grejer. Varför gör jag det då? Säg till mig för fan, slå mig hårt hårt hårt i ansiktet eller något!

 

Så här allvarlig ser jag ut när jag saknar den jag älskar.

Just det, nu har jag fått i 14 mm-tunneln i andra örat också. Plus att jag har börjat töja det lilla hålet.

 
Ursäkta tjatet men jag är så jävla nöjd.

Syster Sol – Special Place (Kalmar Stadsfest 2012)

Jag har ett videoklipp till att bjuda på från när Syster Sol var här på Kalmar Stadsfest.

Jag vet inte vad jag har att säga om det mer än att jag själv har några special places i mitt hjärta. De är fyllda med lådor av minnen och väntar på den där personen…

Här kommer varsågoda!

”Special Place” – Syster Sol

Fan vad jag saknar min Segway!

Det har gått en tid nu och min segway är fortfarande spårlöst försvunnen. Trots en ihärdig kampanj för att få fram information hände ingenting.

Efterlysningen av min segway som tapetserade hela Kvarnholmen.

Jag saknar min segway som fan kan jag säga. Jag har varit så van att kunna ta den när jag ska iväg och köpa något litet eller bara kolla läget på stan. Det finns med andra ord ett stort tomrum efter min segway.

Jag har bestämt mig för att spara ihop till en ny, men det är en lång bit till 30-40 000 kr. Det blir förmodligen en begagnad,om jag inte vinner på Lotto vill säga.

Du vet att du kan stötta mig på vägen till en ny segway. Klicka på knappen här till höger och skänk en tia, det är ju bara 10 kr, så kom igen. Jag vet att ditt hjärta säger ja.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar