Meny Stäng

Etikett: Sallad

Lördag vecka 28

Det blev en trevlig, rolig, god och skrattig kväll. Vi drack bubbel, vi drack islatte, vi grillade, vi åt bröd, vi drack öl, vi åt efterrätt, vi pratade, vi tramsade och så vidare plus.

En lördag av högsta betyg. Mera sånt!


Tro inte att det är färdigt där

Dagens uppdrag var att hitta några fina balkonglådor att hänga på nya väggen. I den andra butiken vi besökte hittade vi ett par riktigt snygga lådor. Vilken butik det var tänker jag inte skriva, för nu har jag gjort så mycket reklam för vissa butiker att jag borde varit miljonär för länge sen.

Vi köpte även några växtliknande tingestar att trycka ner i lådorna och det blev fint.

Till detta skruvade vi upp ett par sjyssta ljuslyktor. Men tro inte att det är färdigt där, nänä. Fortsättning följer…

Balkonglådor på vägg

Hängande ljuslyktor på utevägg

Ja, och apropå uteplats och växter så skördade vi lite sallad från vårt lilla trädgårdsland att ha till tacosen ikväll. Hemodlat är alltid godast.

Hemodlad sallad

4 mm är mycket

Tjena!

Idag har det varit söndag igen, lite tråkigt att midsommar helgen är slut men det kommer ju fler helger att fira.

Idag har vi diskat upp efter midsommarskivan, det var myyycket disk. Du kanske undrar varför vi inte diskade igår utan lät disken stå en hel dag? Skit i det du!

Senare åkte vi till Hanna och lämnade lite av maten och ingredienserna som blev över på midsommarafton. Hon bor i samma hus som jag gjorde när jag pluggade på högskolan vilket jag tycker är kul. Varenda gång vi är där tänker jag tillbaka på allt roligt vi hade där och blir nostalgisk.


När vi varit där åkte vi till Angelica och drack kaffe och snackade i drygt två timmar. På vägen hem handlade vi mat och när vi kom hem tillverkade vi en sallad. Och inte vilken sallad som helst utan en räksallad.


Jag tittade igenom mina töjningar idag, eller örhängen kan man också säga. Då lade jag märke till vilken skillnad det är på smyckena jag hade när hålen var tio millimeter och när de är 14 millimeter som nu, se själv. Fyra millimeter är mycket.

Jag tänkte vi kunde…

Idag har varit en lite kass dag jobbmässigt (måste få ihop timmar). Däremot har det varit en fantastisk dag vädermässigt. Därför bestämde Jenny och jag oss för att grilla. Det blev som lite helg mitt i veckan.

Jag var så satans sugen på kött så det var satan så gott att äta det sen också.

Som tilltugg hade vi kexen och ostarna jag fick av Hanna och Alex i födelsedagspresent. Det var jättegott!

  

    
 

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar