Meny Stäng

Etikett: shopping (sida 1 av 2)

Julklappar och sånt

Idag har jag inte mått så bra. PRETTY DÅLIGT ärligt talat! Ville inte gå upp när alarmet ljudade så jag råkade sova lite för länge. Men väl på jobbet fick jag trots allt ganska mycket gjort. Ja då…det var bra antar jag…hoppas jag…eller tror…vet inte.

I eftermiddag har Jenny och jag varit på stan för att köpa julklappar. Ja, Jenny köpte en tröja till sig själv den lilla luringen. Jag köpte dock några klappar. VAD? Kan jag ju inte säga!

jul17-skrynkligt-papper

I fredags fyndade jag ett tv-spel på Black Friday. FIFA 18, jäkligt roligt med fotboll också jag som mest spelar NHL. Jag har spelat endel FIFA senaste tiden och måste erkänna att jag har blivit betydligt bättre mot när jag förlorade varenda match med 4-5 mål. Nu vinner jag i alla fall lika många matcher som jag förlorar, så det är en förbättring i mina ögon åtminstone.

Jaaa, då ska jag väl sätta mig i soffan och greppa handkontrollen då. Tja då!

jul17_black-friday-fifa18

xbox-live-logoÄr det någon som lirar FIFA 18 på XBOX One och vill ta en match på LIVE? Hör av dig vet jag så ska jag se till att ge dig en match. Jag heter Jeppe404. Look me up!

Det var en gång, 6 oktober 2016

Igår var Jenny och jag på stan. Vi letade jackor. Någon mellan jacka för väder där det varken är kallt eller varmt, mitt emellan någonstans. Vi kollade på second hand först och Jenny hittade en kappa till ett bra pris, jättefin kappa, säkert värd mycket mer. Jag hittade dock inget utan satsade mina kort på ”en vanlig affär”. Där hittade jag en som var nedsatt 30%  i pris. Det var bra tänkte jag och gick till kassan. Chockerande när den då visade sig kosta bara en fjärdedel av ordinariepris. KÖPT!, skrek jag och betalade glatt.

När vi var klara i alla butiker gick vi och tog en fika på Barista. Galna som vi är så satte vi oss ute och drack våra varma drycker (och en cheesecake…som jag åt…mest…).

Senare trotsade vi vädret och gav oss ut och sprang. Det var helvete vad svårt det var att springa i den vinden. I motvind kändes det som att man stod still och sprang i luften, jobbigt som fan så vi fick gå små sträckor mot slutet. Vi klarade ändå drygt 3 km. Bra jobbat!

dagen-161007

Mångt och mycket på samma dag

Bad vid Tallhagen blev första etappen på en lång men mycket mysig dag. Det var inte så mysig botten vid Tallhagen. Det var en jävla massa sjögräs vid Tallhagen.

Tallhagen badplats i Kalmar
Glassugna blev vi också. Så vi åkte till Hamngrillen i Färjestaden och köpte glass. De har så många smaker att välja på där så det är alltid något som faller på läppen.

Hamngrilmen i Färjestaden har många  glassmaker
Modehuset i Hansa City köpte jag ett par jeans och Jenny hittade en bikiniöverdel. Sedan for vi ut till Värsnäs för ytterligare ett par dopp.

Modehuset, Hansa City, Kalmar

Värsnäs badplats i Kalmar
När vi kom hem hann jag precis betala mina räkningar sedan daga för träning. Jag gymade idag, mage-bröst-rygg blev det. Skönt!

Sen har jag ingen aning  vad tiden tog vägen. Vi kom inte iväg för att handla mat förrän 21.15 och när vi tänt grillen och fått glöd hade klockan blivit 23. Sen middag eller? Njae, vad spelar det för roll när man har semester? INGEN!

Grilla grillspett kl 23 på kvällen

Det blev ett mysigt avslut på kvällen med grillspett, kex och ost och några chokladbitar till efterrätt. Så perfekt allt kan vara bara man tar det som det kommer.

Oj, va pluttinuttigt, tänker du.

Jag frågar; Jaha?

Usch, jag ryser när det börjar skyltas för jul

Idag när jag klev in på Åhlens möttes jag av denna syn.

Åhlens har börjat skylta för jul

Brrr, jag tycker inte om när det börjar skyltas för jul.

Om det är okej jag kommer och hämtar

Jesper är på gång att shoppa möbler på Blocket.se, om det är okej?

120kr-i-handen-om-det-ar-okej

 

Det här är sjukt roligt och jag behöver verkligen den här möbeln. Eller som vi säger i branschen, MEBEL för det heter ju så, mebel.

Vad skulle jag handla?

Jag skulle gå och handla och skrev därför denna lista.

Inköpslista som gick åt helvete.

Kom jag hem med det jag skulle? Nej, jag slarvade och köpte bara läsk.

Va’ fan!

Jag har handlat droger

Jag tycker det är jävligt kul med konstiga ord på mitt kontoutdrag.

Det här känns ju sådär, pom-pom-pom…

Jag har handlat på Kronans Droghandel, tihi.

”Kronans Droghand” (…el)

Det blev en shoppingrunda

Allt började med att jag behövde nya batterier till en av alla mina väckarklockor.

Jag gick med bestämda steg till Clas Ohlson och köpte de batterier jag skulle. Det var efter detta allt spårade ur, jag vandrade vidare genom den ena affären efter den andra, kan du tänka dig så tokigt. Det blev en shoppingrunda, okej.

  • Jag tittade på gardiner, jag måste få ”lite mysigt” i sovrummet.
  • Jag kom på att jag behövde vantar, tittade efter det.
  • Tanken på att ”mössan” försvann i somras slog mig, hårt i magen ungefär, det utsöndrades till ett begär.

Allt jag shoppade på min runda.

Efter lite sökande hittade jag det jag behövde/”ville ha” och shoppingrundan blev just det. Jag köpte bland annat snus och som ni ser på bilderna lyckades jag lägga vantarna på en liter mellanmjölk också. Vad gäller snuset så vet jag inte hur tänket gick när jag köpte Lucky Strike.

Lucky Stike, hur tänkte jag här?

Lucky Strike-dosan är faktiskt jävligt snygg kom jag på nyss. Den känns påkostad, är gjort av metall med plast insats i locket och i ”snuskoppen” (där man lägger använda snus). Detta var inget jag tänkte på när jag köpte dosan utan kom på när jag skulle öppna den, vilket för övrigt var en utmaning. Man var liksom tvungen att dra bort själva remsan runt om dosan, sen gick det att öppna med vissa besvär. Om smaken kan jag säga att den var god, men det beror mest på att det är gott att variera lite ibland, säger inte mer.

(Det där kunde varit beskrivningen till något helt annat men nu är det snus vi snackar om, okej.)

Den nya mössan-mössan.

Ett blondinskämt

På väg hem mötte jag en blondin. Hon frågade om vägen till Palace, jag pekade och sa; ”Det är där borta vid folksamlingen”. När jag gått ett tiotal meter mötte jag en blondin till, inte samma blondin, hon frågade ingenting så jag gick vidare.

Dryckesdon för Coca Cola Light

Den senaste timmen har jag försökt utröna om det är godast att dricka Coca Cola Light ur; A: Direkt ur 1,5 liters flaskan. B: Ur ett dricksglas. C: Ur en kaffekopp. Jag har inte kommit fram till någonting.

Klappjakten

Då var det dags att köpa julklappar.

Det är skönt att ha ett par dagar på sig. Jag är nästan säker på vad jag ska köpa men du får gärna hjälpa till.

Följ mig i Vloggen här till höger och kom gärna med tips genom att kommentera detta inlägg eller chatta med mig när jag är live.

Låt jakten börja!

Marknadsdagens inköp

Efter lite strul att hitta en bra parkering kom vi till slut fram till Löttorps Marknad. Far var inte nöjd med första parkeringsplatsen då bilen bredvid såg misstänkt ut. Misstänkt för att ha en slarvig ägare som skulle slå upp bildörren i sidan på ”pappas bil” och göra fula märken.

Det var en ganska stor marknad, många knallar och ett brett utbud av saker, grejer och skräp. Efter att ha gått runt hela marknaden och tittat, känt och klämt på presumtiva inköp gjorde vi en vända till för att besöka de stånd som hade den bästa produkten för att köpa.

Jag var dock tvungen att använda tärningarna en gång för att bestämma mig vilket bälte jag skulle köpa och av vilken knalle. Nu i efterhand så känner jag att tärningarna gjorde det bästa valet.

Resultatet blev;

1 st ”Kick-Ass Läderbälte” inkl. spänne (min egen kombo), 180 kr
1 st ”Astufft Läderarmband”, 120 kr 100 kr
2 st Linne (”Herrsingel”), vita, 100 kr
150 st Hundbajspåsar (för kattlådan), 30 kr
1 st Skohorn (långt, svart), 10 kr
ca 600 st Tandpetare, 10 kr
5 hg ”Marknadsgodis”, (Tack Mamma!)

För att tillfredsställa er fashionistor där ute kommer här även en bild på mig där jag bär både ”Kick-Ass bältet” och ”Astuffa armbandet”.

Varsågoda!

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar