Meny Stäng

Etikett: Skruf

Chockhöjning av snuspriser!

Jag fick mail från Skruf Store häromdagen. Det var inga roliga nyheter.

Chockhöjda snuspriser efter nyår.

Tobaksskatten höjs och med den priserna på snus och andra tobaksvaror. När jag beställde snus från Skruf Store senast kostade en stock med 10 dosor 350 kr. Efter årsskiftet höjs alltså priset per stock med 160 kr, det är fan sjukt!

Beställa Skruf snus på nätet

När Skruf Xtra Stark Portion såldes i min närliggande tobaksbutik fastade jag för denna krutdosa. Sedan ändrades villkoren för hur tobaksbutiken fick köpa in detta snus och sedan dess har jag saknat Skruf Xtra Stark Portion.

Jag försökte ett tag med General Ekstra Stark Portion, men det var inte samma sak. Häromdagen fick jag för mig att gå in på Skrufs webbplats och kolla läget, det var då jag gjorde världens bästa upptäckt. De har öppnat Skruf Store i BETA-version. Det innebär att man nu kan beställa snus på nätet och få det hemskickat.

Skruf Xtra Stark beställd på nätet, www.skrufstore.se

Det fenomenala är att man till och med kan prenumerera. Det går att få en stock skickad den 1:a varje månad, den 15:e varje månad eller 1:a OCH 15:e varje månad. Jag ska lätt teckna en prenumeration och få en stock Skruf Xtra Stark Portion hemskickad den 1:a OCH 15:e varje månad. Fy fan vad bra!

Det bästa är att en stock bara kostar 350 kr och frakt ingår i priset, superbt!

Xtra starkt snus & vad fan var det jag sa

När jag parkerat bilen hemmavid idag när jag kom från jobbet gick jag direkt och köpte onyttigheter.

Till att börja med var min tanke att köpa en stock Skruf Stark portion. Killen bakom disken hintade då om att de hade Skruf Xtra Stark på lager, jag köpte det direkt. Tobaksboden på Trädgårdsgatan i Kalmar är en av få butiker i Sverige som fått äran att provsälja detta snus. Jag tyckte han sa att det bara funnits i Norge tidigare. En stock Skruf Xtra Stark kostar 310 kronor på Tobaksboden, superpris!

Skruf Xtra Stark

Som storsnusare tycker jag det är fantastiskt med ett snus som är starkare än Skruf Stark, som jag redan tycker har bra styrka. Om jag inte minns fel så är nikotinhalten 14 mg/g i Skruf Stark portion. Där omkring ligger även General Ekstra Stark portion som är en annan goding i snusdjungeln, det är starkt. Jag har inte lyckats hitta var nikotinhalten i Skruf Xtra Stark ligger ännu, men är det starkare än Stark så är det jävligt bra. Förmodligen det starkaste snuset som finns i Sverige, rätta mig gärna om jag har fel.

Och till slut; VAD FAN VAR DET JAG SA!?

Orkidén knoppar. Vad fan var det jag sa?!

Orkidén skulle repa sig, det fungerade den här gången också. Fy fan vad bra jag är!

(Som vanligt uppskattar jag om du delar med dig av dina tankar som du nu ändå sitter och tänker. Skriv en kommentar istället för att sitta där tyst och glo!)

Jag köpte stock

Jaha, nu var det ett tag sedan igen och du kanske undrar vad som hänt.

Projektet 100-50 gick ju åt helvete, men munsåret då, jo det är borta. Mun och läppar får mig osökt att tänka på snus.

En stock Skruf.

Jag köpte en stock här om dagen. Tobaksboden på Trädgårdsgatan har för jävla bra priser. För en stock Skruf Stark Portion fick jag ge 310 spänn. Det gör 31 spänn dosan vilket är jävligt bra om man jämför med normala 48 kronor i butiker jag inte vill nämna vid namn.

Nu kom farsan precis och vi ska åka mot Öland. Ha det gott och i fall vi inte hörs;

GOTT NYTT ÅR!

Glöm inte följa mig på Twitter!

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar