Meny Stäng

Etikett: slut

Energilöst

Häromdagen startade inte bilen. Vi fattade att det var batteriet. Jennys pappa kom och försökte hjälpa oss med startkablar. Bilen startade inte. Vi satte batteriet på laddning tills dagen efter. Bilen startade.

Idag åkte vi till Jennys familj i Stora Rör. När vi körde hem började varningslampor lysa. Airbag, ABS och stereon dog. Vi körde in på rastplatsen i Glömminge och stannade. Bilen startade inte igen. Där satt vi i mörkret mitt ute i ödemarken.

Jennys pappa och lillasyster kom till vår undsättning. Vi provade med startkablar. Bilen startade inte. Vi bestämde oss för att köpa ett nytt batteri imorgon. Pappa och lillasyster skjutsade hem oss till Kalmar. Bilen blev kvar i Glömminge.

Imorgon hoppas vi bilen startar. 

 

Sista dagen

Idag var sista dagen på jobbet, i alla fall det här jobbet, och det var tungt att säga farväl till alla mina sköna arbetskamrater. Det här jobbet har varit det bästa jobb jag haft, mycket beroende på mina arbetskamrater, men även jobbet i sig som har varit varierande och jag har lärt sig massa nytt hela tiden.

cs-no-more

Nu är det dock slut och det är med tårar i ögonen jag tänker tillbaka på allt vi har varit med om från ett helt nystartat bolag till ett av Sveriges mest framgångsrika SEO-bolag och det har jag varit med att bygga upp.

Tack återigen till mina goa arbetskamrater för att ni gjorde det kul att gå till jobbet även de dagar då jag inte mådde så bra, ni har varit ett stort stöd och mycket hjälp.

Där tog orden slut, men jag hoppas att alla förstår och att ni som ska ta åt er verkligen gör det.

Kvällens låt: Promoe feat. Assasin – Time Travellin

Naah! Jag är så slut i huvudet i kväll så att det kunde räcka med hälften. Vad har jag gjort idag? Det visar sig.

Grejen är att allt är ett enda upprepande av saker man gör, ”samma sak, olika tid, olika plats, olika dag”.

”Time Travellin” – Promoe feat. Assasin

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar