Meny Stäng

Etikett: smycken

Tunnlar

Idag kom de äntligen – TUNNLARNA!

Eftersom det på grund av misstag bara kom en spiral så har jag bara kunnat töja ett hål och därför kunde bara sätta i en tunnel idag, men töjningen har gått smidigt så om ett par dagar kan jag nog få i den andra.

Tänkte vara försiktig och inte stressa vänsterörat så jag töjer det stora hålet först och väntar till helgen med att börja töja det lilla hålet.

Jag är så jävla nöjd att jag töjt! Jag tycker det blev så jävla snyggt och coolt.

 

Så har ännu en dag passerat

Jag kände för att uppdatera här. Jag insåg att om jag ska kalla mig bloggare så måste jag blogga också.

 
Både jag och Jenny är fortfarande inlagda vilket äe skittrist. Ikväll var vi dock hemmen stund tillsammans och hann ära kvällsmat, knapra nötter och kolla på tv. Det var så jävla skönt att vara hemma båda två och kunna koppla av utan att stressa och framförallt få närhet. Det är vid såna här tillfällen jag verkligen inser hur mycket hon betyder för mig. Jag skulle inte klara mig utan henne.

Jag älskar dig, Jenny!

Jag var hemma tidigare idag och då hade jag fått rolig post. Jag har nämligen tagit ett till hål i mitt ena öra och har inte haft några vettiga smycken att ha i, bara en bananbarbell som inte alls sitter som den ska. Idag kom dock de nya smyckena jag beställt. En ballclosure-ring på 1,2 mm och en på 1,6 samt en töjspiral från 1,2 till 1,6. Det perfekta startskottet för töjning alltså. Målet är 4-5 mm, men vet inte, kanske håller det till 2. Det var svårt att få dit kulan på en så liten ring så det blev lite blodspillan. Men som jag instagrammar tidigare idag; ”Smärtan är min kompis”.

 
Provade en ny snus också; General Smokey Oak heter den men smakar som vanlig General så ingen sensation och inget att rekommendera.

 

Nu har jag fått både hörlurar och jPod

Jag konstaterar att jag är bajsdålig på att blogga för tillfället, så nu är det avklarat. Till saken så har jag fått iPodden jag beställt och hörlurarna.

Nu är jag kittad för att klara av både arbetsdagar och promenader utan att tappa fullständigt.

The jPod och de nya hörlurarna, Maraca!

Lila öronprydnader, spiral.Jag beställde nya örhängen också, tänkte skriva spiraler först men då hade du tänkt på preventivmedel direkt. Det är skönt att variera öronprydnaderna lite samtidigt som det är kul att kunna matcha olika klädesplagg. Så jag beställde sex stycken nya spiraler, ett par lila, ett par svarta och ett par vita.

Nu är jag trött på att blogga, följ mig på Twitter också, där händer det lite mer.

Nu har jag shoppat nya pluggar

Jag beställde precis nya örhängen, eller mer korrekt pluggar. Jag har ju ett par fina 10 mm hål i mina öron.

Jag tappade nyligen bort ett par av pluggarna och tidigare en annan. Det var med andra ord dags att uppdatera pluggburken.

Jag beställde ett par Clear Acrylic Eyelet och ett par Chunky Tubes, båda från Barbarella som jag tycker har bäst utbud och överlägset bäst service. Det är sjyssta människor och ett välkänt företag så jag brukar beställa däarifrån.

Clear Acrylic tror jag kan se grymt coola ut för de syns knappt i örat vilket gör att det bara syns ett hål rakt igenom örat. Ser fram emot leveransen.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar