Meny Stäng

Etikett: snus (sida 1 av 3)

Stock

Skulle köpa en stock snus idag för det blir billigare. Dom hade ingen stock hemma idag så det blev inte billigare.

Köpte bara två dosor.

Vem låg i köksfönstret och sov idag? Jo Greta! Konstig katt.

  

 

Tack för komplimangen

Den senaste veckan har jag typ fått visa leg 3 gånger när jag köpt snus. Ja, fanimig varenda gång faktiskt

Jag tackar alltid bara för komplimangen för jag är inte 16, jag är inte 22 och jag är inte 26.

Jag är 34. Tyvärr!

 

Töjning

Hålet i mitt högra öra är 14 mm. Nu väntar jag bara på att de andra smyckena jag beställt kommer snart så jag kan börja töja andra örat också.

På fredag ska jag börja töja det nya hålet i vänsterörat. Kul med såna projekt för jag gillar smärta som den.

Jag provade ett nytt snus idag; LD Portion Salamiak. Jättegott! Jag gillar snus med salmiaksmak och den här var billig också, 23 spänn. Inte lika många prillor som i dyrare dosor, men ändå billigare så…ja?

Så har ännu en dag passerat

Jag kände för att uppdatera här. Jag insåg att om jag ska kalla mig bloggare så måste jag blogga också.

 
Både jag och Jenny är fortfarande inlagda vilket äe skittrist. Ikväll var vi dock hemmen stund tillsammans och hann ära kvällsmat, knapra nötter och kolla på tv. Det var så jävla skönt att vara hemma båda två och kunna koppla av utan att stressa och framförallt få närhet. Det är vid såna här tillfällen jag verkligen inser hur mycket hon betyder för mig. Jag skulle inte klara mig utan henne.

Jag älskar dig, Jenny!

Jag var hemma tidigare idag och då hade jag fått rolig post. Jag har nämligen tagit ett till hål i mitt ena öra och har inte haft några vettiga smycken att ha i, bara en bananbarbell som inte alls sitter som den ska. Idag kom dock de nya smyckena jag beställt. En ballclosure-ring på 1,2 mm och en på 1,6 samt en töjspiral från 1,2 till 1,6. Det perfekta startskottet för töjning alltså. Målet är 4-5 mm, men vet inte, kanske håller det till 2. Det var svårt att få dit kulan på en så liten ring så det blev lite blodspillan. Men som jag instagrammar tidigare idag; ”Smärtan är min kompis”.

 
Provade en ny snus också; General Smokey Oak heter den men smakar som vanlig General så ingen sensation och inget att rekommendera.

 

General i ny kostym

Det blir mycket snus nu men jag måste, även om jag är något sen, uppmärksamma General-dosorna har fått ny design. Se till exempel hur ”General Extra Strong” ser ut idag.

Nya General Extra Stark

Jag tycker det höjer statusen på hela General-konceptet. Klassiskt!

Nytt snus igen, Black Tarmac FTW!

Jag skrev ju om Nick And Johnny’s nya snussorter för ett tag sedan. Bland nyheterna fanns ”Black Tarmac Xtra Strong: Liquorice”.

Nick And Johnny Black Tarmac Xtra Strong: Liquorice

Idag köpte jag en dosa för att se om det var något att ha. Det var det kan jag säga. Även om jag inte är något stort fan av sötlakrits så var den här smaken fräsch i munnen. Riktigt gott faktiskt!

Jag rekommenderar varmt!

Snus som piggar upp

Jag tycker alltid det är kul när det kommer ut nytt snus i butikerna. Nyligen släppte Swedish Match ”Nick and Johnny” i nya smaker. Jag provade ”Xtra Strong: Mint” och ”Xtra Strong Chili”.

Snus: Nick and Johnny Xtra Strong

Chilin bränner lite under läppen, men med en god smak. Mint smakar verkligen mint och hela munnen fylls av lite kylande fräsch effekt, jävligt coolt faktiskt. Chilin är nog den jag gillar bäst för den smakar fortfarande snus och att den bränner lite tycker jag är ”gutt”!

”Nick And Johnny Xtra Strong finns i fyra olika smaker; Chili, Mint, White och Liquorice. Nikotinhalt 1,4% (förutom i White där den är 1,2%). Läs mer här!

Chockhöjning av snuspriser!

Jag fick mail från Skruf Store häromdagen. Det var inga roliga nyheter.

Chockhöjda snuspriser efter nyår.

Tobaksskatten höjs och med den priserna på snus och andra tobaksvaror. När jag beställde snus från Skruf Store senast kostade en stock med 10 dosor 350 kr. Efter årsskiftet höjs alltså priset per stock med 160 kr, det är fan sjukt!

Hutlösa snuspriser

Fy fan, vad dyrt snuset har blivit, tur att man inte är fattig.

Svindyrt snus

Svindyrt snus.

Snus, det är snus för helvete!

Vill bara bjuda på ett par sjyssta bilder på snusdosor.

Jag snusar för tillfället Skruf Xtra Stark och GBG Rapé.

Skruf Xtra Stark Slim

Skruf Xtra Stark Slim

Göteborgs Rapé

G´R

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar