Meny Stäng

Etikett: Söt

Bildbomb: Evita

Det blir jävligt mycket hundvalp nu, jag vet. Men ingen kan säga att de INTE tycker hundvalpar är söta. Här kommer därför en bildbomb på mamma och pappas valp Evita.

evita-i-husses-kna evita-sitter evita-mammas-hand-02 evita-nosar-i-graset evita-springer-med-pasen evita-springandes-med-tungan-utanfor evita-med-pasen

Gos gos gos

Just nu är jag hemma hos min mor och far, kom hit runt två-tiden idag.

Det har varit mycket gos här för de har en liten valp som bara är elva veckor, Evita heter hon. Hon är så jävla söt så jag bara vill bita i henne.

Så det har blivit mycket kelande och lekande här och mer lär det bli.

 

Den mest underbara

Igår natt sov Jenny hemma för första gången sedan hon blev inlagd, drygt en månad sedan. Helt jävla otroligt vad underbart att få somna bredvid henne och vakna av hennes händer mot min rygg. Jag är så kär i den tjejen så det går inte att beskriva med ord. Hon är den sötaste och mest underbara människan jag vet.

Sötast i världen

När jag lämnat tillbaka Jenny till Psyk så tog jag en cykeltur, först till stan och Lindra för att kolla efter en ram till en av mina tavlor som vi ska hänga upp i lägenheten. Jag hann även förbi Clas Ohlson för att köpa ”betongkrokar” och en ny lampa till vår nyinförskaffade fönsterlampa i köket.

Lampan i köksfönstret

Då jag inte hittade någon ram på Lindra så styrde jag kosan mot Kupan istället. Där fanns en ram som passade men den såg inte ut som ramen jag har i huvudet så jag köpte den inte.

Jag får så tydliga bilder i mitt huvud över hur saker ska se ut och lyckas jag inte få till det exakt så så blir jag besviken. Jag vet att det är skadat och jag är nog tvungen att kompromissa lite här. Jag ska nog köpa ramen på Kupan och spraya den med guldfärg så blir det i alla fall näääästan som jag tänkt.

När jag kom hem lade jag på ny jord, eller dressade, på rabatten vid uteplatsen. Tack mamma och pappa för jorden, eller dressingen, ni är bäst!

Dressad rabatt

När det var klart satte jag lökarna jag fick av Jenny i spontanpresent för ett tag sedan. Jag är sugen på att plantera mer, skapa konst i rabatten med stenar, sand och grus, ja allt som finns. Även här har jag tydliga bilder i huvudet av vad som går att göra. Till våren kanske det blir verklighet.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar