Meny Stäng

Etikett: spelningar

Walk in the park

Igår var vi på minifestivalen ”Walk in the Park” som vi sett framme emot sen jul då vi fick biljetter av Jennys föräldrar.

Amanda Bergman, Miriam Bryant och Melissa Horn spelade, men den största anledning till att vi ville gå dit var Lars Winnerbäck. Denna gigant inom Svensk singer songwriting och en av de största artisterna vi har i Sverige…en av de bästa också dessutom.

Alla artister gjorde bra spelningar men när Lasse drog igång höjdes volymen några snäpp, också stämningen och alla blev smått galna. Atmosfären och känslan Winnerbäck utstrålade i den vackra sommarkvällen var underbar, han verkade på gott humör och jag ville aldrig att konserten skulle ta slut. Men det gick fort och en timma och tjugo minuter svävade förbi snabbt.

Jag får alltid en kick av livemusik och konserter och igår kväll var inget undandrag så jag somnade gott med ringande öron och en positiv vibe i kroppen.
Syster Sol till Kalmar Stadsfest

Kalmar stadsfest går av stapeln mellan den 9 och 11 augusti i år. En av artisterna som kommer är en av mina absoluta favoriter; Syster Sol. Hon står på scen den 10 augusti kl. 20.00 på Svea Plan.

Syster Sol till Kalmar Stadsfest

Isabel ”Syster Sol” Sandblom 28 år från Stockholm är Sveriges första kvinnliga soloartist på den svenska reggaescenen.  Hon har sitt eget sound med influenser av bl.a. electro, techno, hiphop, soul och jazz. 28 Januari 2009 var det release för första albumet ”Dömd att bli bedömd”. Den 21 september förra året släppte hon sitt andra album ”Kichinga”.

Jag ser med glädje fram emot hennes uppträdande på Kalmar Stadsfest.

General Knas live i fredags

Jag var ju och kollade på General Knas när han spelade live på Underbar i fredags.

Det var kanon bra, varmt och svettigt, men verkligen en upplevelse att se honom live. Tyvärr blev det inga bilder för The jPhone bestämde sig för att dö. Men jag var där med en god vän

”En God Vän” – General Knas

…a ni fattar! Big up!

Fuck it – The Ark lägger av

Slogs just av nyheten att The Ark ska lägga av.

Eftersom jag varit lite isolerad senaste tiden är det i torsdagens Barometern jag läser den chockerande nyheten. När jag nu tar in  nyheten att The Ark nästa år gör sin sista turné och släpper sitt sista album, som är ett ”greatest hits”, är det med en liten tår i ögat.

The Ark 2010.

Jag såg The Ark första gången på Borgholms Slottsruin sommaren 2001 och greps direkt av deras texter och attityd. Sedan dess har jag diggat deras låtar och följt bandet med stor glädje. Vissa har kallat mig bögig, fjollig, mesig och annat trams men jag bryr mig inte, det är ju det The Ark handlar om, var dig själv och skit i andra, våga sticka ut och följ din egen vilja. ”Jag bryr mig inte om respekt, jag har mycket hellre roligt” …roligare än dig, du trångsynta människa, ha ha!

Det är just detta jag gillar med The Ark, budskapet om att göra vad du själv känner för och våga vara dig själv. Det har många gånger hjälpt mig när humöret och självförtroendet svikit.

Nya albumet ”Arkeology” släpps den 23 februari och kommer att innehålla tjugo låtar varav två helt nyskrivna,“Breaking Up With God” och “The Apocalypse Is Over”. Första singeln “Breaking Up With God” släpps den 10 januari.

Jag skrev senast i somras att ”jag måste se The Ark live” och nu är det verkligen ett måste (notera understrykt OCH fetstil, ah!).

Spelningarna jag siktar på är följande;

18 mars Göteborg, Trädgår’n
19 mars Malmö, KB
24 mars Växjö, Palladium
26 mars Norrköping, Flygeln

…om det blir alla eller bara en vet jag inte, biljetterna släpps på tisdag, då är det bara att boka det som finns, pricka för i kalendern och sticka dit. Hänger du med?

”Let Your Body Decide” – The Ark

The Arks planerade sommarturné är inte bokad än men det är möjligt att det blir att även jag gör en sommarturné också.

Jag måste se The Ark live i sommar

Jag hade tänkt se The Ark på Slottsruinen ikväll men jag var för sen att köpa biljetter.

Nu när jag tänker närmare på det så måste jag bara se The Ark live i sommar. Jag ska fan bara dra iväg till ett ställe där de spelar om jag så ska sova i bilen över en natt.

Vart det bär hän vet jag inte men jag ska bara dra iväg…

Vill du följa med, hör av dig!

…besöker du bloggen så får du hänga med, det lovar jag.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar