Meny Stäng

Etikett: Strul

Jävla iMac

Jag har haft en och samma dator sedan 2010. Det är en iMac 27″. Sedan över ett år tillbaka har den jävlats med mig, varit seg och stängt av sig själv helt utan vidare.

För några månader sedan köpte jag en extern hårddisk för att ta backup på allt jag vill spara. Det var enkelt fixat men sedan har jag dragit mig för att fortsätta återställningsprocessen tills ikväll. Tror ni det går bra eller?

Jag har försökt starta den i återställningsläge fyra gånger och NU kom jag rätt. Men just nu sitter jag igen och väntar, väntar och väntar på att skivverktyget ska hitta mina diskar. Varför tar det sån jävla tid allting, fatta att jag behöver blåsa den här datorn.

Förhoppningsvis är den mer samarbetsvillig när jag återställt allt och installerat OS X på nytt.

HÅLL DINA TUMMAR!

Update:
Just nu precis faktiskt så kom skivorna upp, nu ska jag radera. Muuahahahaaa!

Ni har jag formaterat och börjat installera OS X igen, bara 1 timme och 25 minuter kvar.

imac

keyboard

osx-install

Mobiloperatörer – fy FAAN vad svårt det ska vara!

Sedan jag fått erfara att Telenor är ena jävla lögnhalsar bytte jag operatör. Först var det 3 som fick äran att få mig som abonnent men deras täckning sög hästp*ng så jag sade upp abonnemanget ganska snabbt.

Då föll lotten på Telia att visa sina muskler. Den första beställningen annullerades eftersom 3 (de jävla soporna) inte hade släppt mitt nummer som de sagt. Efter att jag fått bekräftat att numret öppnats för portering gjorde jag en ny beställning hos Telia. Jag fick fullmakt efter fullmakt att skicka in för att godkänna att mitt nummer fick flyttas men de verkade inte komma fram. Jag ljuger inte när jag säger att jag skickade in fem fullmakter som verkade försvinna allihopa, de kom inte fram till Telia verkade det som.

Idag fick jag en sjätte fullmakt att skicka in, och nu blev jag förbannad. Jag ringde upp Telia och frågade vad fan de håller på med och då fick jag till svar att de visst hade fått fullmakterna, allihop lät det som, så jävla märkligt. Jag var nästan nära på att be dem dra åt helvete men eftersom jag vill ha dem som operatör, trots allt, så höll jag käften.

Telia blev lite skakis

Nu ska allt vara okej enligt Telias utsago och numret ska porteras natten den 16 januari och min nya iPhone 5 ska jag få senast den 25 januari. Mina nyfunna erfarenheter gör att mitt förtroende för Telia inte är på topp men jag hoppas att allt ska fungera nu så jag äntligen får tillbaka mitt gamla mobilnummer. Vem vet hur många som har sökt mig och vill ge mig pengar, bilar, hus eller guld. Jag kanske har missat mitt livs möjlighet på grund av detta, fy fan säger jag.

När jag väl får min mobil och mitt abonnemang ska jag aldrig mer byta mobiloperatör i hela mitt liv.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar