Meny Stäng

Etikett: Syster Sol

Reggaefesten 2017

Förra lördagen var det ”Reggaefest” på Sandra i Kalmar. Lineupen bestod av O-Hund, Antonio D, Syster Sol och General Knas.

Det var inte överdrivet mycket folk där vilket var skönt. Det gick att komma nära scenen och det är ju det man vill på konsert. Alla artister verkade ha roligt på scen och det spridde sig till publiken så det var soft att stuffa bra på dansgolvet utan någon trängsel.

O-Hund inledde. Han är kanske inte så känd hos gemene man men jag har lyssnat på honom tidigare, både tillsammans med Antonio D och i bandet Lide Najs. Han rev av flera kända låtar och satte en bra ribba inför resterande akter.

Sedan dök Antonio D upp på scenen. Han körde sina populäraste låtar som ”Mitt hjärta”, ”Flyger iväg” och ”Så glad” samt ett par låtar tillsammans med O-Hunden.

Efter det marscherade Generalen upp på scen i full stridsmundering. Han är ju ett geni och en av de bästa liveartister jag vet. Han röjde loss med både klassiker och nya låtar. Vad sägs om ”Folkets röst”, ”12/12” och ”E den jag e”. Han passade även på att köra duetten ”Hetare än Lava” tillsammans med Syster Sol.

Syster Sol kom lite i skymundan av de andra kan jag tycke. Hon körde 4-5 låtar sen var det dags för Generalen och Antonio att inta scenen igen. Lite synd kan jag tycka.

För att summera så var det en jävligt rolig kväll med skön stämning, goda vibbar och framförallt bra framträdanden med grym musik.

general-och-antonio-d

antonio-d_01 general-01 general-och-syster-sol-genom-mobil ken-ring o-hund_o_antonio-d syster-sol

Syster Sol – Special Place (Kalmar Stadsfest 2012)

Jag har ett videoklipp till att bjuda på från när Syster Sol var här på Kalmar Stadsfest.

Jag vet inte vad jag har att säga om det mer än att jag själv har några special places i mitt hjärta. De är fyllda med lådor av minnen och väntar på den där personen…

Här kommer varsågoda!

”Special Place” – Syster Sol

Syster Sol – Jag gillar din vibe (Kalmar Stadsfest)

Här kommer en video från gårdagskvällen, håll till godo!

”Jag Gillar Din Vibe” – Syster Sol (Kalmar Stadsfest 2012)

Syster Sol till Kalmar Stadsfest

Kalmar stadsfest går av stapeln mellan den 9 och 11 augusti i år. En av artisterna som kommer är en av mina absoluta favoriter; Syster Sol. Hon står på scen den 10 augusti kl. 20.00 på Svea Plan.

Syster Sol till Kalmar Stadsfest

Isabel ”Syster Sol” Sandblom 28 år från Stockholm är Sveriges första kvinnliga soloartist på den svenska reggaescenen.  Hon har sitt eget sound med influenser av bl.a. electro, techno, hiphop, soul och jazz. 28 Januari 2009 var det release för första albumet ”Dömd att bli bedömd”. Den 21 september förra året släppte hon sitt andra album ”Kichinga”.

Jag ser med glädje fram emot hennes uppträdande på Kalmar Stadsfest.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar