Meny Stäng

Etikett: Töjning

Skördefest eller något

Idag bar det av mot Öland. Jenny och hennes föräldrar plockade upp mig hemma för färd över till ön. Ungefär halvvägs mötte mina föräldrar upp så jag kunde åka med dem hem till Borgholm (städernas stad, som en god vän uttryckte det).

 
Väl på plats i mitt barndomshem* fikade vi lite och cyklade sedan ner till centrum för att se vad Borgholm erbjöd i Skördefest-väg. Herre jävlar vad folk det var! För en person med social fobi innebär det att jag ser inte vad som finns runt omkring förutom alla människor. Så jag vet knappt vad som fanns på stan, jo lite hantverk, några tavlor och grönsaker, i övrigt är det blankt. En sak till såg jag; en skitsnygg kofta som jag inte kunde låta bli att köpa.

Den blir skön i vinter.

Ikväll träffade jag Nicke och Linda, ”det var alldeles för länge sen vi sågs” (T. Ledin)

Det började med att N&L skulle hitta något att äta ute men eftersom det är Skördefest så betyder det ”smockfullt av folk överallt”, så det tog ett tag att hitta ett ställe där man inte behövde vänta drygt en timme på maten.

När maten var köpt och uppäten spelade vi brädspelet ”Drakborgen”. Ganska krångliga regler med efter att vi spelat en stund lossnade det och det var riktigt skoj. De har så många roliga spel och det är kul för det är ett lätt sätt att umgås på. Jah fick ju självklart se deras nya lägenhet så det var extra roligt.

Nu ska jag sova hemma i mitt pojkrum* men vill hellre vara någon annanstans med någon mycket speciell.
* Shit vad gammal jag känner mig när jag skriver såna grejer. Varför gör jag det då? Säg till mig för fan, slå mig hårt hårt hårt i ansiktet eller något!

 

Så här allvarlig ser jag ut när jag saknar den jag älskar.

Just det, nu har jag fått i 14 mm-tunneln i andra örat också. Plus att jag har börjat töja det lilla hålet.

 
Ursäkta tjatet men jag är så jävla nöjd.

Tunnlar

Idag kom de äntligen – TUNNLARNA!

Eftersom det på grund av misstag bara kom en spiral så har jag bara kunnat töja ett hål och därför kunde bara sätta i en tunnel idag, men töjningen har gått smidigt så om ett par dagar kan jag nog få i den andra.

Tänkte vara försiktig och inte stressa vänsterörat så jag töjer det stora hålet först och väntar till helgen med att börja töja det lilla hålet.

Jag är så jävla nöjd att jag töjt! Jag tycker det blev så jävla snyggt och coolt.

 

En najs lördag

Det blev en trevlig och mysig lördag också. Jenny och jag åkte från the psyke och hem. Jennys syster Hanna skulle komma så Jenny, smidig som hon är i köket, svängde ihop en äppelpaj på ”måfå” och jag vispade faktiskt sån där vaniljvisp. Pajen blev riktigt god så vi slevade i oss hela tiden, satt och pratade en långstund om ditt och datt innan Hanna åkte hem.

hanna-och-jenny

Det var som sagt riktigt trevligt och jag tänkte nästan inte på att jag var inlagd en enda gång utan det kändes som vilken dag som helst. 5 av 5 teflonpannor för det.

5 av 5 teflonpannor

Här är den uppätna pajen…eller det som är kvar är inte uppätet men blev en minut senare. Jag lovar att den var mycket godare än vad den ser ut.

appelpajen

Sedan blev jag själv hemma och det var inte lika roligt, men jag bet ihop och fixade lite hemma. Jag skruvade ihop borden vi fick av Angelica till exempel, så nu är det mer som ett bord. Det är alltså två lackbord som är ihopsatta och benen placerade lite crazy huller om buller. Schhhnygt!

Två lackbord som ett

En sak till, jag skrev ju om melonkärnorna som vi planterade på skoj ute på uteplatsen. De har växt och blivit ganska stora plantor nu, de blommar till och med. Som sagt är det svårt att säga om det kommer hända något mer innan det blir för kallt. Jag menar blir det någon melon eller inte. Skulle det inte hända får vi prova att ta in dem i höst och hoppas att de växer vidare.

melonplantorna

Jo, en andra sak. Jag har ett par bcr-ringar som är ganska feta, vet inte om de kan va 5 mm eller nånting. Grejen är att de alltid har varit så satans svåra att få dit kulan på, jag har varit tvungen att nästan trycka sönder benen i fingrarna. På skoj idag så provade jag att få dit en kula och det gick förvånansvärt lätt. Så jag tog fram båda och försökte få dem på plats i tunnlarna och ”klick-klick” så satt de där, förbannat najs det också! Jag tycker det är snyggt, du kanske tycker något annat men det skiter jag i. Det är så kul att ha ett projekt på gång i örat med det nya hålet. Är så otålig men ska vänta fyra veckor innan jag börjar töja. Wihiii, ska bli så kul!

vansterorat

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar