Meny Stäng

Etikett: Trädgård

Haga Park, Öland

Igår var vi på utflykt till Haga Park på Öland. Det är en fin strand, full av surfare visserligen, men perfekt om man vill vara på en stor strand men ändå ha lite avskildhet tack vare träd och enbuskar som växer lite överallt.

Jenny i Haga Park, Öland
Haga Park, Öland

Kite surfing i Haga Park, Öland
Idag har vi förberett för semestertrippen vi ska åka på imorgon. Packat bilen, handlat mat och planerat. Vi ska till Österlen i Skåne och tälta två nätter på en camping. Det ska bli kul och spännande men samtidigt nervöst. Jag har inte kampat på många år och då var det med familjen och mest i husvagn. Hur gör man ens?

Och en sak till! Vi satte ju gurkfrön i våras men hade inte så stora förhoppningar på att det skulle bli något. Nu är det fullt med gurkor där ute. Vi har skördat ett par och de är faktiskt goda. Några fler är färdiga för skörd och ännu fler är på tillväxt. Det trodde du aldrig att det går så bra att odla i stan.

Odla gurka och grönsaker i stan

Senaste tiden

Tänkte summera lite vad som hänt senaste tiden så här kommer en kort resumé.

Häromdagen besökte jag vad som kanske möjligtvis eventuellt kommer bli min nya arbetsplats. Det var kul att se hur det ser ut och hur de har det. Om du undrar vad som finns i alla lådor så är det tv-skärmar som ska visa reklam, mer än så tänker jag inte avslöja.

Nya jobbet kanske

Jag håller på att gräva upp några fula vinbärsbuskar som finns i ”våran” rabatt vid uteplatsen. Tanken är att göra plats åt fina blommor och någon eller några nya roligare buskar.

Rabattprojektet

Mitt måleri har satt lite fart. Jag håller just nu på att avsluta alla tavlor som jag påbörjat men som sedan bara stått och samlat damm. Ett kanske inte så kul projekt eftersom jag har massa nya idéer som jag vill påbörja men ändå kul att få tavlor färdiga som jag jobbat med ett tag…eller som stått för länge kanske.

En av tavlorna som är på gång

Att jag töjt mina hål i öronen har säkert många lagt märke till men det är faktiskt ingen som sagt någonting till mig om dem. Om det beror på att folk tycker det är fult eller inte låter jag vara osagt men som vanligt så säger jag; ”Det retar alltid någon” och då är jag nöjd.

Röjning och nytt hål

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar