Meny Stäng

Etikett: Twitter

Ny design

Som du kanske märkt så har jag bytt design här på bloggen. Tanken är att den nu ska vara ännu mer mobilvänlig och olika funktioner mer lättillgängliga.

Du hittar till exempel länkar till mina profiler på sociala medier om du klickar på ikonen till höger. Där finns även mina senaste tweets och Instagrambilder. Jag lär säkert hysta in fler roliga saker där så håll ögonen öppna.

I övrigt lite smått och gott här och där, utforska gärna.

Håll till godo!

en-bild-bara-for-att

Köp, köp, köp…

Tänkte dra en resumé av min vecka på iTunes och summera de inköp jag gjort. Till att börja med ”Tweetbot for OSX” som är en fenomenal app för att hantera Twitter. Jag köpte iPhone– och iPad– versionerna för en vecka sen kanske och nu köpte jag OSX-appen för 149 kr. Jag har aldrig köpt en så dyr app men det var helt klart värt det för den är så jävla bra. Det bästa är att den synkar var man är i feeden via molnet så om du lämnar feeden på iPhonen så hamnar du på samma ställe där du slutade när jag kollar senare på ex. min iMac, så jävla smidigt!

Veckans appar: Tweetbot och Jamaicanize

Sedan köpte jag en intressant app som heter ”Jamaicanize – Jamaican Patois Translator” (15 kr). Den översätter mellan engelska och patos (jamaicansk engelska). Inte för att jag behöver det särskilt ofta och har inga nära planer på att åka till Jamaica, men det kan vara kul ibland och jag har bestämt att någon gång i livet ska jag åka till Jamaica och då är det ju super att man kan kommunicera med lokalbefolkningen på deras egen ”dialekt”, super!

Ett annat köp jag gjorde var Tribal Seeds självbetitlade album innehållandes en av världens bästa låtar ”Dark Angel” (99 kr), lyssna på den, den är grym. Introt är så jävla mäktigt att ögonen tåras.

Det roligaste som hänt idag är att Patrik Sjöberg följer mig på Twitter

Idag damp det in en kul överraskning i min mailkorg, Patrik Sjöberg följer mig på Twitter.

Patrik SJöberg is now following my tweets.

Jag vet inte om det är för att han gillar mina tweets eller ett steg i att promota hans nya bok.

Det som greppade tag i mig när jag besökte Patrik Sjöbergs blogg var att han bloggade om att han var full på idrottsgalan. Jag vet inte om det är bra reklam eller om han fått en snabbkurs i marknadsföring på toaletten inne på Whiteroom.

Han fick i alla fall mig att blogga om honom så något rätt måste han ha gjort. Grattis Patrik Sjöberg!

Note 1: Jag har just sänkt en liter apelsinjuice.

Note 2: Jag funderar på att köpa Patrik Sjöbergs bok om jag får pengar över denna månad.

Sociala medier och dess brister och fördelar

Jag har delade känslor när det kommer till ”sociala medier”. Jag avslutade mitt Facebook-konto för ungefär en vecka sedan. Det är många som varit negativa till Facebook senaste tiden och JA, jag är en av dem som delar dessa åsikter.

Jag försöker dock använda ”sociala medier” som exempelvis Twitter för att hålla mig uppdaterad och dela med mig. (Kolla gärna in länkarna längst ner i sidfoten här) Det är helt okej tills detta händer…

(Fan vad jag bloggar nu när jag skulle coola ner)

I alla fall så är 31 maj den officiella ”Gå ur Facebook dagen” som ni kan läsa om i länken här ovanför.

Jag är redan färdig så jag kommer bara sitta och titta på avstånd när alla äntligen inser att Facebook är helt galet och bara förstör människor.

Njuta, njuta, njuta!

Copyright © 2018 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar