Meny Stäng

Etikett: video

Videoredigering

Idag tog jag mig upp och iväg till ”jobbet”. Hade ett bra samtal med coacherna om planen framöver. Dags att höra med nya företag om jag kan få några provuppdrag av dem.

Hemma igen satte jag mig framför datorn igen för att jobba med ett ”hobbyprojekt”. Idag stod videoredigering på schemat tillsammans med mycket annat. Jag är nöjd med den stora variationen i min profession. Kul med multitasking också, idag använde jag två datorer samtidigt till och med. Lite onödigt kanske men jag behövde kraften.

Vad hände mer idag då? Jo, vi tvättade. Bland annat de nya sängkläderna vi köpte för nån vecka sedan. Skoja inte att de är sköna alltså. Snygga också, eller hur?

  

  

 

 

Hellsongs – vilken överraskning!

Tittade på nationaldagsfirandet från Göteborg på SVT. Där spelade ett band som heter Hellsongs. De var så jävla bra att jag letade upp dem på Spotify, lyssnar själv.

www.hellsongs.com

Vad jag hittat hittills så gör de covers på kända rocklåtar, exempelvis den du hittar på länken ovan ”Run to the hills” och det är så jävla bra.

Deras album går att hitta HÄR och jag rekommenderar det starkt, jag har redan beställt det, gör det du också. Fy fan vilken feeling!

”We’re not gonna take it” – Hellsongs

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar