Meny Stäng

Etikett: Vikt

Träning och sånt

Jag måste få ordning på min träning och det är nu. Jag behöver komma i bättre form för att orka mer och bli starkare. Dessutom lider jag av övervikt så jag behöver gå ner en hel del.


”Men du är ju inte tjock”, säger de flesta.

”Eh, JO!”, svarar jag.

Du har inte sett mig själv i spegeln och du vet inte hur mycket jag väger, så TYST!

I alla fall, jag fick ett tips om att sätta fasta dagar och tider när jag ska träna och de tiderna är heliga, inget får komma i mellan. Nu fungerar inte verkligheten alltid som man vill så ibland kanske jag får rucka på klockslaget, men annars; stenhårt.

Så jag har satt upp dagar och tider när jag ska göra vad och det tänker jag följa. Till en början är jag ganska snäll mot mig själv men jag har tänkt att trappa upp efter hand och lägga in fler gympass och ta längre promenader.

Jaha, du är nyfiken på hur schemat ser ut. Varsågod…

  • Mån: Promenad* 14:30
  • Tis: Gym 15:00
  • Ons: Promenad* 14:30
  • Tor: Promenad* 14:30
  • Fre: Gym 15:00
  • Lör: Vila
  • Sön: Promenad* 13:30

(* minst 30 min)

Folk ser att jag har gått ner i vikt

Folk ser att jag har gått ner i vikt, det är coolt, för själv ser jag ingen skillnad. Jag har visserligen inte gått ner så mycket i vikt, men jag har förlorat massa fett. Som jag skrev på ”Outfittan” häromdagen så väger ju muskler mer än fett och eftersom det inte händer så mycket på vågen antar jag att jag har byggt mycket muskler. Mitt midjemått är nere på 110 cm (följ den utvecklingen på Dagens Outfitta.

Midjemått 19 dec 2012

Det är roligt när folk säger att det syns att jag har gått ner i vikt för det peppar mig att kämpa vidare. Jag har ju klarat av första veckan på mitt nya träningsschema. Nu har det dock varit uppehåll i jul och nyår, men det borde hända lite mer de närmaste veckorna för imorgon kör jag igång igen.

Jag ska ju träna efter det här programmet i fyra veckor, sedan ska jag byta igen. Allt för att kroppen inte ska hinna vänja sig utan hela tiden jobba på, bygga muskler, bränna fett och så vidare.

Copyright © 2019 Hatad & Älskad Av Alla (Jesper Nilsson).
Alla rättigheter förbehållna.

Cannabistankar